La intrebarile ''Cand va fi Romania presedinta Europei?'' si ''Care este cea mai mare minciuna si cel mai mare adevar?'' am raspuns cu o reala placere si din suflet, pentru ca acele raspunsuri sunt realitatea, viata noastra chinuita si minciunile pe care le inghitim de fiecare data de la conducatorii tarii asteia si de la parlamentarii nostri cei mult iubiti de popor si de prostimea ce moare de foame pentru a le plati lor taxele uriase si pentru a le face salariile cat Casa Poporului de mari...
N-as putea spune ca sunt intrebari foarte inteligente si nu ma orientez dupa acestea, consider ca nu suntem aici pentru a face parada de inteligenta, cel putin in ce ma priveste. Raspund cu placere, mai ales, la intrebarile pe teme juridice, deoarece sunt de profesie jurist, dar si la altele. Apreciez intrebarile la care nu se poate gasi usor sau chiar deloc raspuns pe internet. Numai bine!
Ai dreptate! dar totusi raspunsurile ar trebui sa fie inteligente si nu intrebarile(parerea mea).voi credeti ca toti de pe acest site pot sa raspunda la orice intrebare?
Buna.
Una dintre cele mai inteligente intrebari
Eu o consider pe a ta.
Pentru ca pana acum nimeni nu a avut curajul sa intrebe asa ceva.
Si acum raspund cu mare drag la ea.
Am mai vazut intrebari de logica sau intrebari in scopuri caritabile, dar intrebarea ta chiar este gandita.
Eu una nu m-as fi gandit la asa ceva.
[Este opinia mea, va rog sa nu ma criticati]
Bravo pentru intrebare.
Stii care a fost? Cineva intreba :,, De ce partul nu are culoare?" sau " Cu ce se scarpina Einstein?"