Pentru ca le e prea sila sa selecteze si categoria asa ca dau pe prima categorie mereu.
Majoritatea prefera sa isi puna intrebarile intr-o categorie des accesata chiar daca intrebarea nu face parte din acea categorie. De aceea se scuza.
Deoarece multi dintre acestia nu sunt siguri ca intrebarea este pusa la categoria care trebuie.
O fi mai greu sa inteleaga ce semnifica fiecare cadegorie, nu stiu ce sa zic fiecare cu IQ-ul ui
Aleg categoriile care sunt mai populate cu vizitatori si de astea. acolo au raspunsuri mai rapide.
Pentru ca ei pun intrebarile pe categoriile nepotrivite.si fac asta poate pentru ca acele categorii sunt mai populare.si primesc rasp mai repede
Pai de exemplu,daca acea persoana a pus intrebare la categoria adolescenti, dar nu are legatura cu adolescentii, a pus intrebarea doar pentru ca acea categorie este cea mai accesata.Macar sa-si ceara scuze, nu?
Da, nici eu nu pricep.
Poate-s mai grea de cap, dar cred că e mai bine să postezi o întrebare legată, de exemplu, de acnee, la "Sănătate" şi să primeşti nişte sfaturi specializate, decât să postezi la "Trivia/Amuzante", "Totul despre TPU" sau, şi mai bine, la "Dragoste şi Sex" şi doar să te faci râs (că să te alegi şi cu nişte răspunsuri de acolo - cam greu...).
Dar ce ştiu eu? Poate alţii "e mai destepţi" şi văd lucrurile altfel...
Unii preferă "multe" în loc de "bune". Trist...
Dar primesc puţine şi proaste sau sunt direct raportaţi. Acum parcă, parcă devine ceva mai amuzant, nu?
Pai chiar daca e o intrebare legata de muzica, o pun la adolescenti pentru ca este o categorie mai populata.