| BluLăvzIu a întrebat:

Ajutati-ma! Imi scad punctele! Nu ziceti ca nu se poate! Eu ma uit acolo unde scrie Logat ca... Si in total am 12.000 si ceva, iar in Ultimele 7 zile doar 50![P. S nu a mai intrat de 2-3 zile pe site]. Aveam 600 si ceva-in ultima saptamana] spoi 400 si ceva, dupa aia 300 si ceva iar acum 50!crying(. De ce se intampla asta? Am auzit ca s-a mai intamplat si la alti utilizatori.

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Se intampla asta deoarece iti arata activitatea ta pe 7 zile, si tu cum nu ai activitate punctele scad. Este un lucru normal si doar la activitatea pe 7 zile scad. Punctele din pagina/profilul tau nu scad.Si eu am acum 47.000 de puncte si maine daca nu intru pe TPU voi avea 41.000, poimanie daca stau linistit scad punctele la 37.000 ...si tot asa.Retine ->doar la ultimile 7 zile.

5 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Care parte din "în ultimele 7 zile" nu înțelegi?
Nu tu cu gura ta ai afirmat că n-ai mai prea intrat pe site?

Și de unde disperarea asta după puncte? Alții au pierdut sute de mii și nu se plâng...

| hideaway a răspuns:

Nu mai plânge fetițo atât. Eu de la 20 de mii de puncte am ajuns la 12 mii de puncte Nu se întâmplă nimic. În paranteza aia nenorocită arată decât punctele care le-ai acumulat în ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ. Punctele tale (cele de la profil, care apăr sub rank), nu vor scădea niciodată. Așa că nu te îngrijora.
Și de ce mama soarelui ești așa afectată că ți-au scăzut punctele? Ești aici pentru puncte, funde sau pentru a ajută?!

Apache
| Apache a răspuns:

*facepalm *
Nu iti scad ma punctele desteptaciune pamantului... punctele din ultimele 7 zile sunt punctele de saptamana asta
Acum. daca tu ai lipsit 2-3 zile si nu ai raspuns nimic, atunci se scad 2-3 zile din acea saptamana.si logic ca ti-au scazut si punctele din aceasta saptamana!
In realitate nu ai pierdut nimic ...doar a trecut saptamana
btw : si ce e asa mare chestie daca ai pierde din puncte?
eu de ex, am pierdut cam 500 de funde si 50.000 de puncte acum 2-3 luni, dar stai pentru site pentru puncte sau ca sa raspunzi la intrebari?

| BluLăvzIu explică:

Ok.mersi tuturor.dar nu trebuie sa fiti rautaciosi, pentru ca nu sunt obsedata ca altii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Astia te mint si-ti halesc punctele. ia-ti punctele inapoi.