Un site la care țin foarte mult, plin de oameni minunați, care acum suferă de boala clonelor și numai noi avem puterea să-l salvăm.
Hai nu mai dramatiza, ca nu a murit nimeni!
Draga de tine! Cum sa te ajutam sa nu mai suferi?
Pentru mine inseamna foarte mult.Este si rautate, dar sunt si oameni de buna credinta care dau tot ce au mai bun pentru a ajuta pe semenii lor.Fiecare poate sa dea un sfat bun din experientele din viata lor, pentru ca cei care intreaba sa nu faca alegeri gresite si apoi sa suporte consecintele.Sunt si oameni care merita tot respectul, care sunt un exemplu si pe care ii apreciez foarte mult.
Ce sa fie, o lume!
O alta lume.
Completa si minunata prin imperfectiunea ei.
Ma simt norocoasa ca sunt parte din ea.
TPU este o parte din viata mea, mai ales ca intru zilnic desi nu raspund des in timpul saptamanii, mai mult in weekend.Imi place ca pot ajuta cu ceva si daca am nevoie sunt ajutata la randul meu. Exista si oameni cu care poti sa discuti si asta e minunat.
Distracție, doar nu o să bag texte kilometrice despre ajutorarea oamenilor între ei și spiritul de echipă, nu-s genul de om.
TPU in seamna sa-l ajuti pe celalalt, sa-i dai sfaturi, sa-l ajuti unde ii e greu si sa nu razi de el sau de intrabarile sau raspunsurile lui.Toti pentru unul inseamna sa-i ajutam pe toti, sa nu fim egoisti si prietenia conteza
Gura pacatosului, adevar graieste! Bravos, gagico!
Buna,
pentru mine TPU este un prilej pentru a-i ajuta pe ceilalti dar si pentru a cere ajutorul.imi place site-ul chiar daca unele lucruri nu sunt cum ar trebui
Toti Pentru Unu este locul unde oferi ajutor semenilor tai raspunzand la intrebarile acestora. Pe TPU impartasesti celorlalti cunostintele si experienta ta, ajutandu-i pe cei care au nevoie de raspunsuri la intrebari diverse. La randul tau, cand ai nevoie de un raspuns la o anumita intrebare importanta pentru tine, pe TPU vei primi ajutor prin raspunsurile celorlalti.
Toti Pentru Unu este locul unde oferi ajutor semenilor tai raspunzand la intrebarile acestora. Pe TPU impartasesti celorlalti cunostintele si experienta ta, ajutandu-i pe cei care au nevoie de raspunsuri la intrebari diverse. La randul tau, cand ai nevoie de un raspuns la o anumita intrebare importanta pentru tine, pe TPU vei primi ajutor prin raspunsurile celorlalti.
Suntem pe TPU pentru a da si a primi sfaturi bune, pentru a fi toti pentru unu si unu pentru toti. Funda?
Un site in care eu ii injur pe aia care nu stiu cum se baga un crack la un joc/care pun intrebari de 2 lei/care nu stiu sa scrie si un site un il gasesc pe nelul care dupa parerea mea e cel mai bun de aici
Pt mine TPU, inseamna un loc unde te poti descarca de nervi, si te calmezi, dar in acelasi timp si ajuti alti oameni, si ei te pot ajuta pe tine, si daca chiar i-ai ajutat, primesti o floricica portocalie numita funda. TPU este un loc unde eu chiar ma relaxez, sincer acum. Pentru tine?
Un site în care am găsit fix ce căutam. Îmi place mult să răspund la întrebări, să îmi scriu gândurile. Ador să scriu. Nu-s aici ca să ajut, deşi o mai fac din când în când, când consider că acel caz merită, să mă simt şi eu utilă. Am găsit aici oameni incredibili, de la care am învăţat multe. TPU mi-a schimbat felul de a gândi (în bine) foarte tare. Când am intrat pe site eram o adevărată piţipoancă, comparându-mă cu tipa de acum. Din păcate am învăţat că virtualul e foarte dur, nu aşa cum pare, trebuie să stai să analizezi.
Esti un munte de sinceritate Jelli!Sa vezi schimbari in bine peste 2 ani daca mai exista TPU-ul.
doar nu te asteptai sa spun: Vaaai, TPU este cel mai minunat site unde ajut si ador sa fiu ajutata, bla bla...
Sa vedem daca mai rezist eu aici doi ani. Pana acum, in aproape 6 ani de cand am internet, perioada maxima pe care am rezistat si activat pe acelasi forum a fost de doi ani.
Pentru mine TPU insemna ceva foarteee frumos! Inseamna sai dai sfaturi celulalt sa il ajuti dar in acelasi timp sa nu razi de el sau sa spui genul de lucruri :Ce prost ce intrebare! in fine.Toti pentru unul este ceva unik. Funda