Bine ai venit roBieber,
Funda desemnează răspunsul câştigător. La o întrebare pusă de tine o să primeşti mai multe răspunsuri şi în dreptul fiecăruia o să fie câte o fundă. Alegi răspunsul care ţi se pare că este mai bun şi folositor ţie şi dai clic pe funda din dreapta acestuia şi apoi confirmi din ferestruica ce-ţi apare. Programul TPU va muta acest răspuns pe primul loc, imediat sub fereastra pentru răspunsuri(indiferent al câtelea răspuns a fost) şi fundele vor dispare de la celelalte răspunsuri. Poţi acorda o singură fundă la o întrebare, aşa că nu trebuie să te grăbeşti să dai funda, aşteaptă 2-3 zile după ce ai pus întrebarea. Pentru edificarea ta cu regulile de pe TPU poţi citi răspunsurile la ÎNTREBĂRI FRECVENTE! Numai bine!
Fundita se da raspunsului considerat ca fiind cel mai bun de cel care a postat intrebarea.
Fundita este aceea pe care o dai la cineva la care premiezi raspunsul cel mai complex si corect! Bun venit in comunitatea TPU!
Hei, fundita se obtine atunci cand o persoana care adreseaza o intrebare considera raspunsul tau cel mai potrivit dintre toate cele primite. Din cate stiu eu, la 1000 de fundite devii Expert TPU.
Buna
Pai renumita "fundita" este rasplata unui raspun bun, care l-a ajutat pe cel care a pus intrebarea...si este data de posesorul intrebarii
fundita?
Buna! Cand pui o intrebare iti apar mai multe raspunsuri, iar unul dintre ele este cel mai folositor si trebuie premiat cu fundita.Ai 2 zile la dispozitie sa te hotarasti.Dai click pe,, Declara raspuns castigator'' in dreapta raspunsului respectiv.Este un mod de ai multumi celui care te-a ajutat cel mai mult.PS:Citeste si la intrebari frecvente pentru a afla mai multe! Succes!
Buna roBieber! Pai...atunci cadn pui o intrebare si mai multi iti rasp trebuie sa alegi un rasp castigator adica fundita! Aceasta este in dreapta fiecarui rasp!
Sper ca te-am ajutat!
Daca ai inteles imi dai te rog fundita?
1. ce-i fundita?
- raspunsul cistigator la o intrebare.
- este un fel de premiu care se ofera pentru raspunsul considerat cel mai folositor de userul care a pus intrebarea
2. cum se da fundita?
- pui o întrebare si primesti mai multe raspunsuri
- in dreptul fiecarui raspuns apare o funda gri pe care, daca apesi, se face portocalie
- tu alegi raspunsul cel mai folositor si apesi pe funda din dreptul lui
- pe ecran iti va aparea o casuta in care va scrie : „esti sigur ca vrei sa alegi acest raspuns ca fiind cistigator?" si tu apesi pe „da"
cine primeste fundita, primeste si 100 de puncte
De ex daca pui tu o intrebare si cineva iti rraspunde la acea intrebare poti sa il premiezi cu o fundita
Buna...si bun venit. De exemplu daca pui o intrebare si primesti un raspuns. Funda (care se afla in partea stanga in alb-negru) o dai raspunsului care te-a satisfacut, care te-a ajutat pe tine cel mai mult, raspunsului folositor. Nu uita. O poti da o singura data la acceasi intrebare. Bafta si sper ca ai inteles... :d imi dai funda? :d
Iti explic eu acea fundita de care vorbesc toti este o fundita care se obtine daca dai cel mai bun raspuns la intrebarile care apar
Fundita ajuta sai multumesti cuiva ca tia raspuns si daca ai multe te face expert TPU
MissxD întreabă:
Ionut299273 întreabă: