| Vögeln a întrebat:

Hello! Voi ce preferați mai mult: sa primiți vot "folositor" sau fundița?

22 răspunsuri:
| Karinakari99 a răspuns:

Salut,Gemenutzele!
Nu aleg! Ambele iti acorda puncte!
Bye!

| misterioaѕa a răspuns:

Buna.
Eu nu raspund pentru funditse sau pentru vot.
Imi place sa ajut si nu ma plictisesc.
Pa, pa.

| Biby a răspuns:

Buna.
Nu prea imi pasa de ele.

| Biby a răspuns:

Chiar daca nu imi pasa de voturi.cine naiba da "stupid" la toate raspunsurile de pe TPU?thinking

| AnneMarri a răspuns:

să primesc stupid şi nefolositor, deoarece ştiu că aşa le-am făcut ciudă celorlaţi şi-mi arată asta dându-mi acele voturi fără să ştie, că, de fapt, eu mă prăpădesc de râs pe seama lor devil

| TeoPT a răspuns:

Deși nu sunt aici pentru voturi sau funde, aleg votul folositor.
Baftă

| FucktheSystem a răspuns:

Nu imi pasa de nici una din ele. Nu vreau nici sa ajung expert nici sa fiu in top 10 sau etc. Eu am intrat pe site-ul asta in general sa ma distrez deci perefr un vot amuzant.

| DaNiElA_8352 a răspuns:

Nu conteaza asa de mult ce primesc atat timp, cat raspunsul meu a ajutat pe cineva.

| Tarabostes a răspuns:

Eu prefer funda

| iKatherin a răspuns:

Fundiţă : ))

| rebela2011 a răspuns:

Sunt bune si folositoare ambele numai ca fundele au valoare mai mare:*

| Pufoshenia a răspuns:

Buna.Mie mie indiferent ce primesc imi place sa ajut oameni

| DaftPunk a răspuns:

Funda.Funda?

| DaftPunk a răspuns:

Prefer funda. Funda?

| Vögeln explică:

Ca sa nu va certati intre voi v-am dat la toti cate un "folositor"devilbig grin

| n0name a răspuns:

Sincer? Nimic...Trece criza dacã am eu mai multe fundite sau mai multe voturi de folositor? La ce ìmi trebuie? Dã-mi stupid dacã nu-ti placesmug

| Holyman a răspuns:

Eu le prefer pe amandoua si funda si vot folositor!laughing

| diidii a răspuns:

Funda love struck
funda?batting eyelashes
laughing

| andrei88u a răspuns:

Prefer sa i fie de folos raspunsulwinking

| gigicu01 a răspuns:

Funda

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

7h30, vai mi-a alunecat mâna și am depășit inteligentul. Scuzeee, a fost intenționat happy.
Promisiunea, inteligent răspuns, dar toți mai aberăm din când în când. Eu am început să nu mai iau în serios N și S. Acordarea lor e doar ca o corectare pentru mine sau îmi dovedește faptul că unii acceptă greu un anumit lucru.
Bineînțeles că toți lingăii vor începe : vai eu prefer folositor sunt aici doar ca sa ajut nu pentru punctaj si altele
Depinde și de întrebare : dacă este vorba despre un site de care are nevoie cineva de exemplu, prefer funda. De ce să nu îmi dea direct funda dacă el fix asta căuta? Poate fiindcă o să vină alții cu o propunere mai bună thinking
Dacă este vorba despre o puștoaică de 14 ani în călduri, se schimbă treaba. Dacă îmi acordă folositor, m-ar face să înțeleg că a acceptat sfatul meu și că a înțeles situația.

| stoicaandreea a răspuns:

Funda