Buna.
Eu nu raspund pentru funditse sau pentru vot.
Imi place sa ajut si nu ma plictisesc.
Pa, pa.
Chiar daca nu imi pasa de voturi.cine naiba da "stupid" la toate raspunsurile de pe TPU?
să primesc stupid şi nefolositor, deoarece ştiu că aşa le-am făcut ciudă celorlaţi şi-mi arată asta dându-mi acele voturi fără să ştie, că, de fapt, eu mă prăpădesc de râs pe seama lor
Nu imi pasa de nici una din ele. Nu vreau nici sa ajung expert nici sa fiu in top 10 sau etc. Eu am intrat pe site-ul asta in general sa ma distrez deci perefr un vot amuzant.
Nu conteaza asa de mult ce primesc atat timp, cat raspunsul meu a ajutat pe cineva.
Sincer? Nimic...Trece criza dacã am eu mai multe fundite sau mai multe voturi de folositor? La ce ìmi trebuie? Dã-mi stupid dacã nu-ti place
7h30, vai mi-a alunecat mâna și am depășit inteligentul. Scuzeee, a fost intenționat .
Promisiunea, inteligent răspuns, dar toți mai aberăm din când în când. Eu am început să nu mai iau în serios N și S. Acordarea lor e doar ca o corectare pentru mine sau îmi dovedește faptul că unii acceptă greu un anumit lucru.
Bineînțeles că toți lingăii vor începe : vai eu prefer folositor sunt aici doar ca sa ajut nu pentru punctaj si altele
Depinde și de întrebare : dacă este vorba despre un site de care are nevoie cineva de exemplu, prefer funda. De ce să nu îmi dea direct funda dacă el fix asta căuta? Poate fiindcă o să vină alții cu o propunere mai bună
Dacă este vorba despre o puștoaică de 14 ani în călduri, se schimbă treaba. Dacă îmi acordă folositor, m-ar face să înțeleg că a acceptat sfatul meu și că a înțeles situația.
striffe întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Ionut299273 întreabă: