| BiuLR a întrebat:

Hey! Am raspuns la cam 4 intrebari fara raspuns pe TPU si nu au aparut la rubrica " Raspunsurile mele" si nici la intrebarea respectiva nu a aparut.As dori sa stiu cauza. Fundita

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îți vor apărea în maximum 15 minute. Așa e TPU.ro
E setat să se actualizeze mai rar, ca să poată ține piept traficului foarte mare pentru capacitățile hardware.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Şi eu am pus o întrebare asemănătoare şi am aflat că toate acestea se actualizează automat după 24 de ore.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raspunsurile nu apar mereu imediat, ci dupa o anumita perioada de timp(maximum 10-15 minute).In schimb,daca raspunsul tau a fost intr-adevar primul(unele intrebari "fara raspuns"au raspunsuri,desi pe site apar ca fiind fara raspuns,tocmai din cauza faptului ca site-ul nu se actualizeaza imediat), atunci raspunsul tau va aparea ca fiind primul, chiar si dupa 15 minute.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai fost raportat(a), alt motiv nu-mi vine in cap, nu cred ca te-ai apucat sa faci lectii de educatie sexuala in respectivele locuri folosindu-te de cuvintele de ghetou.

| ToxicDump a răspuns:

Pai... dupa ce ai apasat butonul "Raspunde" asteapta cateva sec ca sa se trimita raspunsul, daca e cazul timite de 2 ori ( s-ar putea sa nu intre din prima mesajul ).

| MMihai a răspuns:

Toate întrebările tale am înțeles că au primit răspunsuri.

| MMihai a răspuns:

Au o întârziere între câteva secunde și o oră până ce afișează la,, răspunsurile mele,, sau poate era site-ul prea solicitat și a funcționat aiurea și s-au pierdut răspunsurile respective.

| MMihai a răspuns:

Pe lângă răspunsuri dare se pierd, cred că sunt și răspunsuri cenzurate, pe care le șterg ei. Sau au program care pierde voluntar răspunsurile jignitoare.

NOname
| NOname a răspuns:

Răspunsurile/întrebările noastre nu sunt afişate pe site în timp real. Actualizările de acest gen se fac o dată la 10-15 minute şi toate postările noastre apar pe site cu o mică întârziere. Trebuie să ai puţină răbdare şi vor apărea.
Succes! Numai bine!