| EcstasyDubstep a întrebat:

Hey,buna cate intrebar/raspunsuri imi trebuie sa trec de la statusul de "junior " la urmatorul? Ce status imi trebuie sa pot raporta o intrebare/raspuns? Plz dau funda big grin

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Trebuie sa ai cel putin 100 de raspunsuri corecte date pe site. In cazul tau, trebuie sa mai dai 40 de raspunsuri pentru a fi utilizator senior.
Cu orice statut poti raporta o intrebare/raspuns (junior sau senior)daca ea nu corespunde cu regulamentul TPU.

In ce conditii raportarile pot duce la respingerea unei postari?
Daca postarea (intrebare sau raspuns) este in stadiul in care este vizibila numai pentru cei logati, este necesar ca un singur utilizator cu minimum 5.000* de puncte sa o raporteze si ea va fi respinsa. De asemenea, daca postarea este raportata de mai multi utilizatori ale caror punctaje cumulate insumeaza 5.000 de puncte, ea va fi respinsa.
Daca postarea este in stadiul in care este vizibila pentru toata lumea (atat utilizatori logati, cat si nelogati), este necesar ca cel putin doi utilizatori (care sa aiba fiecare minimum 5.000 de puncte) sa o raporteze pentru ca postarea sa fie respinsa de pe site. De asemenea, daca mai multi utilizatori care au punctaje cumulate de 10.000 de puncte raporteaza acea postare, ea va fi respinsa.

*cele 5000 de puncte sunt echivalentul a 100 de raspunsuri postate pe site.
Ce se intampla daca raportarile sunt injuste sau abuzive?
Toate postarile respinse in urma raportarilor sunt verificate de noi. Mai mult, noi vom re-aproba pe site tot ce a fost respins fara sa fie cazul si fiecare raportare abuziva va fi contorizata. Celor care insumeaza 10 raportari abuzive li se va revoca dreptul de a raporta.
Cine poate raporta un enunt?
Orice utilizator logat in contul sau poate raporta atat intrebari cat si raspunsuri. Totusi, dupa cum spuneam si mai sus, cei care abuzeaza de dreptul de a raporta il vor pierde.

Mai multe detalii gasesti aici
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente

Bafta!

| EcstasyDubstep explică (pentru neluL):

Multumesc,dar am incercat sa raportez, ieri o intrebare si mi s-a spus 'statusul de junior nu permite raportarea intrebarilor/raspunsurilor" dar mersi happy

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

! 0 zile de logare si minim 100 de raspunsuri.Mult noroc.

| Filipjack a răspuns:

Ca sa treci de statusul "junior" trebuie sa ai minim 10 zile de cand te-ai logat si minim 100 de raspunsuri. Astfel vei deveni "senior" si vei putea raporta intrebari. Funda?

| EcstasyDubstep explică:

Va multumesc si voua celorlaltiwinking