| sofy23 a întrebat:

Hey, deci mai stiti intrebarea asta?
http://www.TPU.ro/......ns-serios/
Acuma am intrat in cont dupa mai multe zile, si am vazut un raspuns care nu-l mai citisem (si le-am citit pe toate)! adica raspunsul castigator! Deci jur ca n-am mai citit raspunsul acela vreodata si cu siguranta nu i-am dat eu funda, pentru ca eu chiar vroiam sa stiu cine sunt mai multi, din curiozitate, si n-as fi dat funda unui raspuns care nu-mi raspundea direct si concret! aveam in plan sa dau funda altcuiva... cineva sigur mi-o intrat in cont, sau care e pana la urma faza? stiu ca nu m-am tinut logata pentru 15 zile nicaieri si am intrat pe TPU doar de pe laptop-ul meu unde am parola! deci care-i pana la urma explicatia?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

E simplu. Dacă după cele 5 zile, pe care le ai la dispoziţie din ziua în care ai postat întrebarea, nu ai ales răspunsul câştigător, iar cel puţin un răspuns a primit minim 5 voturi (în total) de "inteligent" şi/sau "folositor", atunci răspunsul câştigător este selectat automat (în funcţie de numărul de voturi).

Dar dacă vrei, poți să înlocuiești răspunsul câștigător.
Trebuie să trimiți unui mesaj la Contact cu link-ul întrebării şi copy-paste-ul răspunsului care vrei să fie câştigător şi s-o rogi frumos pe Cristina să-l înlocuiască.
Succes.

3 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Deci pur si simplu, si un pic de extra, funda se da automat in functie de numarul voturilor pozitive primite, asta daca n-a fost acordata de cel ce-a adresat intrebarea. Prea multa agitatie pentru nimic. Puteai sa-ti manifesi recunostinta fata de acel user printr-un privat. Valora mai mult decat o funda, pentru ca aia nu valoreaza mare lucru.

| XDarkAngel a răspuns:

Daca nu ai dat funda timp de cinci zile, se selecteaza automat raspunsul cu cele mai multe voturi pozitive happy.

| sofy23 explică:

Multumesc de raspunsuri, doar am dat doar un exemplu, deoarece mi s-a mai intamplat odata...