Unde scrie "Logat ca UzumakyNaruto ", mai jos sunt următoarele chestii:
"Vizualizare profil"
"Playlist-ul meu!"
"Editare date logare"
"Editare profil"
"Mesaje"
"Trimite felicitări"
"Întrebarile mele"
"Răspunsurile mele"
"Răspunsuri primite"
"Întrebari favorite"
"Prieteni"
"Personalizare conţinut"
"Utilizatori Ignorati"
"Notificari"
"Logout"
Tu dai pe "Editare profil", și dai pe "Alegeți fișierul". De acolo dai dublu clik pe poza care-ți place.
P.S.: Poza ta va apărea mâine în jurul orei 12. NU IMEDIAT !
Noroc!
Intri la "Editare profil", selectezi/încarci o imagine şi salvezi.
Poza ta va apărea în câteva ore-zile, nu imediat.
În mod normal mâine, în jurul orei 12, poza ta va apărea și pe profil (cât timp nu e week-end sau sărbătoare).
Succes.
P.S. Trebuia să postezi la "Totul despre TPU", pentru că intreabarea ta este legată de site.
Bună irina ! Atunci când eşti logată, în dreapta pagini, pe un fundal portocaliu scrie "Logat ca irina_4306" sub asta scrie punctajul,sub punctaj scrie Vizualizare profil,sub asta scrie Editare date logare, iar sub scrie Editare profil. Tu ai să dai click pe editare profil şi vei găsi acolo undeva scris: Selectează imagine profil. Fie introduci un link în dreptunghiul ăla, fie dai click pe browse şi alegi o poză pe care o ai tu în My Computer. Apoi apeşi OK. Poza nu va apărea chiar imediat, însă până mâine ar trebui să apară la profil. Succes!
Categoria e bună.
Când te loghezi, îţi scrie pe o bandă portocalie în stânga paginii "logat ca irina_4306" sub care e o listă de opţini.Alegi "editare profil",te duci acolo unde scrie "selectează imagine profil",dai click pe butonul "răsfoieşte", alegi o poză din calculatorul tău, dai "salvează" şi gata.Vezi că poza nu-ţi apare imediat, deci ai puţină răbdare.
Ai nimerit categoria potrivită.
Click aici:
http://www.TPU.ro/site-users/edit/
Şi apoi acolo unde scrie *Alegeţi fişierul* şi salvează.
Baftă!
Daca vorbesti despre poza de la adresa de messenger poti proceda astfel :dai clic pe poza dupa dai Display Image, dupa Select acolo iti vor aparea diferite poze de la adresa daca nu iti plac da-i pe Browse de acolo iti alegi din calculatorul tau.La sfarsit dai OK, OK. Daca vorbesti despre poza de la TPU dai EDITARE PROFIL SI LA selecteaza imagine profil dai browse la fel iti alegi din calculatorul tau imaginea preferata ti-o pui si dupa dai jos la salveaza profil. Sper ca te-am ajutat.
NoName0011 întreabă: