| Rallucaa435 a întrebat:

Hey! Sunt noua aici si nu stiu prea multe! Deci... am raspuns la o intrebare, dar nu imi vad raspunsul. Vad doar raspunsul celui care a raspuns ( Da, scuze pentru,, repetare " ) inaintea mea! Am incercat sa dau si Refresh dar tot nu imi apare.
Si intrebarea mea e... De ce nu imi vad raspunsul?
Va rog ajutati-ma, dau funda happy! Bye

Răspuns Câştigător
| 愛日本 a răspuns:

Pentru ca esti uitilizator nou, raspunsul tau se va posta mai tarziu. Daca te-ai inregistrat recent pe TPU si nu ai confirmat inregistrarea atunci trebuie sa o faci, pentru a putea da raspunsuri.
Ele nu se afiseaza imediat, doar la utilizatorii mai vechi/seniori

2 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Buna:)
Am postat o intrebare, dar nu a aparut pe site. Ce se intampla?
Daca intrebarea pe care tocmai ai trimis-o nu a aparut inca, nu-ti face griji, aceasta va figura pe site in cateva momente, adica atunci cand pagina va fi reactualizata. Intrebarile postate de utilizatorii noi vor fi initial vizibile numai autorilor lor si utilizatorilor logati. Acestea vor putea fi accesate de toata lumea dupa ce vor fi vizualizate de minimum 20 de utilizatori logati, fara a fi raportate. Daca intrebarea cumuleaza minimum doua raportari, ea va fi respinsa de pe site si va ajunge in atentia administratorului site-ului.
Am postat un raspuns, dar nu a aparut pe site. Ce se intampla?
Ca si in cazul intrebarilor, postarile care apartin utilizatorilor noi vor fi temporar vizibile pe site doar autorilor lor si utilizatorilor care sunt logati. Dupa ce vor fi vizualizate de minimum 20 de utilizatori logati fara a fi raportate, respectivele postari vor fi vizibile pentru toata lumea.
Pentru mai multe informatii despre TPU, deschide acest link
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
O zi buna sa ai:)

| KamaSutra a răspuns:

Am postat o intrebare, dar nu a aparut pe site. Ce se intampla?
Daca intrebarea pe care tocmai ai trimis-o nu a aparut inca, nu-ti face griji, aceasta va figura pe site in cateva momente, adica atunci cand pagina va fi reactualizata. Intrebarile postate de utilizatorii noi vor fi initial vizibile numai autorilor lor si utilizatorilor logati. Acestea vor putea fi accesate de toata lumea dupa ce vor fi vizualizate de minimum 20 de utilizatori logati, fara a fi raportate. Daca intrebarea cumuleaza minimum doua raportari, ea va fi respinsa de pe site si va ajunge in atentia administratorului site-ului.
Am postat un raspuns, dar nu a aparut pe site. Ce se intampla?
Ca si in cazul intrebarilor, postarile care apartin utilizatorilor noi vor fi temporar vizibile pe site doar autorilor lor si utilizatorilor care sunt logati. Dupa ce vor fi vizualizate de minimum 20 de utilizatori logati fara a fi raportate, respectivele postari vor fi vizibile pentru toata lumea.
Pentru mai multe informatii despre TPU, deschide acest link
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente