| Rockărița a întrebat:

Hey.sunt noua pe aici si ii intreb pe cei care sunt demult pe site.cum imi pun o poza pe avatarul asta?big grin

9 răspunsuri:
| iulikka a răspuns:

In partea stanga a pagini unde scrie
Vizualizare profil
Editare date logare
Editare profil
dai la editare profil apoi la
Selecteaza imagine profil, alegi poza care o vrei si apoi dai salveaza profil

| SellyDreamFan a răspuns:

Pai te duci la Editare Profil jos tot este o dinaia de scris dai Browse si iti pui ce poza vrei dar trebuie sa numai intri pe con 4 luni dupa aia ai terminat si mie misa intamplat asa pe mai multe conturi ca am inca 2 incearca sa vezi ca o sa ai o poza la avatar!

| rose2 a răspuns:

Pai mai intai apesi pe editare profil(o sa iti apara o fata)iar tu trebuie sa dai in jos unde iti apare un chenar unde in dreapta lui scrie browse. apesi pe chenar.si tu iti alegi poza din pc.eu sunt mai veche.

| DΣΣΔ a răspuns:

Buna! si eu sunt destul de noua dar am invatat repede! pentru a posta poza trebuie sa intri la editare profil la Selecteza poza profil si dai click Choose, cauty poza in pc si dai salvare! sper ca te-am ajutat. funda?

| Neimportant a răspuns:

Vezi ca in stanga este ''Editare profil'' apasa acolo. si mai jos este Selecteaza imagine. da click pe Browse si alegi. si apoi dai salvare profil. Dar poza apare in cateva ore sau zilewinking.

| Carlaaa a răspuns:

Buna. Daca te uiti in stanga paginii scrie asa :,, Logat ca DyAnA " mai jos punctele tale, si la un moment dat scrie editare profil. Iti vor aparea datele tale iar in ultima rubrica vei gasi un,, buton" unde scrie rasfoire, apesi si iti cauti poza pe care doresti sa o ai ca si avatar, dupa dai salveaza si voila!

| darielle a răspuns:

Vezi în stânga meniul acela? Scrie sus Logat ca DyAnA.
Dai click pe editare profil și când ți se încarcă pagina, dai jos și vei vedea ca este un buton alb și scrie pe el alege fișierul. Îți alegi poza din calculator, iar dupa aceea dai click pe salveaza profilul.

Bafta!

| fuckThisLife a răspuns:

Dai la editare profil in stanga,si ma rog,trebuie sa astepti pana se incarca, o ora doua, rareori o zi

| Me_3490 a răspuns:

Buna! :) . Citeste tot ce vrei sa stii despre TPU pe: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente.
Pwp!