Acum vreo 2 luni de zile se afişa în cateva minute. Acum aştepţi o zi. Dacă te apucă tocmai vinerea să schimbi atunci lunea mai apuci să vezi poza de profil schimbată prin toate colţurile site-ului! Ce să zic...erau mulţi cu avatare obscene sau dezgustătoare...probabil e vreo metodă de securitate mai abracadabrantă adoptată de administraţie cu aceste poze deşi mă îndoiesc. Doar adminii ştiu care-i treaba, doar că nu prea explică exact utilizatorilor problema.
Nu e nici o problema e ceva normal asa se intampla tuturor dar nu-ti face griji peste putin timp poza o sa se vada (eu deja o vad la intrebare).
Buna ziua! Aceeasi problema am avut-o si eu, incearca o delogare si ar trebui sa isi revina.
Aşteaptă puţin, modificarea nu se va produce instant. Chiar şi la modificarea numelui, va trebui să aştepţi puţin până când va intra în funcţiune schimbarea. Chiar şi-aşa, eu văd deja o poză la avatar, un tip(ă) blond(ă) care cântă la microfon...
Bine ai venit printre noi!
Poza va aparea cam in 2 zile. Dureaza pana se actualiza datele. Ai putina rabdare! Succes!
anonim_4396 întreabă: