| YonnuT_9581 a întrebat:

Hey! Vreau si eu sa-mi pun o poza la avatarul de la TPU cum pot face asta? Multumesc.

6 răspunsuri:
| AnneMarri a răspuns:

În stânga (scrie cu portocaliu) ai „Vizualizare profil", „Editare date de logare", „Editare profil", „Mesaje", „Întrebările mele", „Răspunsurile mele", „Întrebări favorite", „Prieteni", „Notificări", şi „Logout".
Tu dai la „Editare profil" şi acolo vezi „Nume public", „Prenume", „Nume", „Email", „Localitate", „Zi de naştere", „URL blog", „Sex" şi „Selectează imagine de profil". Jos de „Selectează imagine de profil" vezi „Alegeţi fişierul" şi dai acolo, îţi alegi o poză din calculator şi dai la „Salvează profilul".
Dar să ştii că trebuie să aştepţi o zi sau două (acum cred că şi ami repede, câteva ore) ca să-ţi apară poza, nu-ţi apare chiar imediat după ce ai pus-o, dar nu-i nimic în neregulă cu ea, aşa trebuie să fie şi sigur va apărea până la urmă.
Lămurt-u-te-am? batting eyelashes

| WhatMeanLove a răspuns:

Intri la stanga, dai pe editare profil.Jos inti arata browse si tu d-ai pe el,iti arata imaginile tale, iti alegi o imagine, dai pe salveaza profil.
Intri la vizualizare profil dar s-ar putea sa nu ti-o arate doar peste o zi.
Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te duci la editare profil
vezi ca in jos e un buton "browse"
click acolo si restul e ca le mess
bafta

| marynwtza a răspuns:

Dai la editare profil, apasa pe browse din dreptul "selecteaza imaginea profil", selecteaza o imagine, apoi apasa la "salveaza profilul"

| yon99 a răspuns:

Foarte simplu. te duci in stanga la editare profil. Si acolo in lista aia chiar jos scrie:selecteaza imagine profil. Si iti alegi imaginea. Bafta!

| yon99 a răspuns:

Foarte simplu. te duci in stanga la editare profil. Si acolo in lista aia chiar jos scrie alege imaginea. Dai click acolo si iti alegi imaginea din pc'ul tau. Bafta