Probabil cineva ți-a aflat parola și din lipsa de ocupație și neuroni a postat acele "bip-uri" în locul tău. Schimbă-ți parola și pe viitor ai grijă să nu aibă acces la ea orice maimuță!
Mă oftic că nu ştiu cine fiindcă eu nu am duşmani.
Plus că pe emailul pe care am făcut contul cum zicem noi, mess nu am niciun prieten.L-am făcut separat deoarece nu vreau ''să-i spargă contul''. oricum nu pot să-mi explic.
Sigur nu era vreun prieten pe la tine acasă, sau te-ai uitat tu logată pe la informatică, pe telefon şi cineva să fi umblat, sau în orice alt loc public? Deşi ce mi s-a părut mie ciudat răspunsul cu FatalSyringe din prima întrebare, pare foarte firesc şi parcă scris de tine. De ce nu le editezi/ştergi pe celălalte?
Acea cu FatalSyringe, eu am pus`o.Si da, a fost un prieten la mine, dar mi s-a inchis foartee repede pc`ul din cauza.ca e de mana a 4 a acelea cu Fatal le-am continuat eu, dupa faza cu Queen si injurile. Dupa, vampire a continuat la raspunsul cu injuriile dar ideea este ca eu nu am inteles deloc raspunsul ei. Posibil sa fi editat de 2 ori raspunsul acel"hacker".