| Fatamuntilor a întrebat:

Iar s-a imbolnavit robotelul ala?rolling on the floor
Imi apar cu intarziere notificarile (in stanga) de la utilizatorii seniori. Adica pe site apar aproape imediat, iar la notificari dupa mai bine de o ora...
Nu ma mai averizeaza cand primesc mesaj privat, trebuie sa verific din cand in cand.Iar daca sunt averizata si clipoceste, ma trimite la mesajele anterioare si trebuie sa astept si 20 minute.
Uneori se,,pitesc unele categorii, cum ar fi,,totul despre TPU, cu toate ca sunt logata.
Cand pun o intrebare (uneori) si aleg categoria ca prin minute se,,, sterg" toate categoriile...dau copy pe intrebare si o iau de la inceput.
In principal, am gasit solutii la toate problemele ingredintul secret si principal e RABDAREA...dar e neplacut.

Deci... voi ati patit-o?

PS Bursuc, sa stii ca nu visez, cu toate ca m-am sculat cu noapea-n cap!rolling on the floor

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Nu, uite că la mine apar notificările. Intră și tu, pe site, o dată la două-trei zile și atunci, știi sigur că le găsești, pe toate deodată! : ))

| Fatamuntilor explică (pentru floresdemayo):

Sa stii ca ai dreptate!rolling on the floor

17 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Am avut placerea sa comunic cu cineva prin mesaje, mai repede ajungem eu acolo decat prin mesaje, totul tine de server banuiesc ca e incarcat rau de tot

| Fatamuntilor explică (pentru RAY):

laughing mai repede ajungeai tu acolo, corect.
Deci NU o patesc doar eu...

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună, Angycut happy

Off-Topic :
Ştii cum se spune : "Cine se scoală de dimineață, departe ajunge!"
Ori NU are somn rolling on the floor

On-Topic :
Acum, depinde şi la ce oră te-ai trezit...
Poate că, la ora respectivă, "Roboţelul" TPU era SOMNOROS laughing

În altă ordine de idei, poate ţi s-a părut ( ştii că, aşa ţi se spune de obicei )...

Oricum, şi la mine apare acelaşi "Roboţel" dezorientat - atât pe Laptop, cât şi pe Pc - deci, cam aşa este el, în general sad

Totuşi, la mine nu-i nici un stres că, oricum, nu am timp să le răspund la toţi big grin
Deci, mai bine să apară notificările/mesajele mai târziu...

O zi faină să ai!

| Fatamuntilor explică (pentru bursuc001):

Nu,ca nepoata trebuie sa vina din Anglia cu avionul si a trimis bagajele(probabil cadouri)cu masina...soferul m-a sunat la 6 jumatate...

Deci eu sunt de vina ca am trezit robotul inainte de 7 diminatarolling on the floor
oricum traseul pana in la mine e lunglaughing

Aaaa am zis ca NU ma lasa sa-mi modific numele?

| bursuc001 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Aaa, prea matinală ora pentru "Roboţel" laughing

Da' numele ( ID-ul ) acesta ce are?
Bine că nu te lasă să-l modifici, că mie îmi PLACE big grin

| Fatamuntilor explică (pentru bursuc001):

Angycut_a; multi cred ca sunt baiat laughing

| bursuc001 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Ahawinking

Acesta-i mai MIŞTO happy
Angycut_a, Gagicut_a big grin

Acum, tu ai "vechime" pe site şi cunoşti "procedura" : dai "STRES" pe Cristinawinking
Da' să ştii că "problema-i" la tine... rolling on the floor

O seară faină să ai!

| dragosbogdan001 a răspuns:

Din pacate, da. Robotelul TPU nu poate sa faca fata la toti sutilizatorii TPU in acelasi timp.

| Manolica_Vancea_1964 a răspuns:

Daca postarea era la TRIVIA, iti raspundeam eu de ce este bolnav...dar aici nu imi permit.

| Fatamuntilor explică (pentru Manolica_Vancea_1964):

Tocmai de nu am pus-o la trivia...
Aaaa si ieri dimineata imi arata pagina indisponibila...
Am observat ca Alexandra nu a mai raspuns la acesta categorie de ceva vreme, iar la contact nu cred sa primesc ceva favorabil, inuesc raspunsul, este de la mine...

| Manolica_Vancea_1964 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Nu stiu sa iti spun...nu mai activez.
Postarea, pe care oricum au sters-o ca incomoda, a fost o rabufnire.
Numai TENITA mai poate pune ordine aici, daca mai apuca.

Culmea ca raspunsurile noastre au ramas pe profil...cica e respinsa, dar nu stearsa de pe site.
Mai sunt si alte postari la fel.
Daca ar ajunge la,, postari sterse de admin'' am putea cere reanilizarea postari...
Stiu si euSper ca macar Catalin sa fie impartial.

Atata timp cat nu mai exista pe site,la vedere,nu mai conteaza cum este.
Mi se pare o mare tampenie ca e respinsa,nu stearsa.
Cu ce incalzeste asta pe cineva?
Si sincer,tare as vrea sa vad acea impartialitate, dar din cate stiu eu cat am activat, ma indoiesc de faptul ca va exista.
Si da, multi au dreptate, chiar cei care mi se plang in privat...TPU se duce de rapa, incet dar sigur, dar nu din vina mea, ca nu eu fac legea pe site.Intrebarea mea ar fi pentru cele doua admine:de ce nu au luat aceleasi masuri si cu ceilalti moderatori, cand eu le spuneam ce fac pe site?

,,de ce nu au luat aceleasi masuri si cu ceilalti moderatori, cand eu le spuneam ce fac pe site?''Aici ma abtin...stiu eu ce spun!

Eu nu m-am abtinut.Nu am putut fi taler cu 10 fete, sa ma ascund in spatele ecranului ci am decis sa stau la vedere.sa stie multi ca si noaptea cineva era la "DATORIE" facand treaba altora.
TPU se duce la fund, incet dar sigur.
Am spus si o repet:vor pleca incet, toti cei care au facut ceva pe site si au pus suflet.
Vor ramane doar copii si vocabularul indecent.
Dar poate ca asta se doreste.