| noisolpXekuNemertXe a întrebat:

Îmi explicați și mie cum pot unii utilizatori ai TPU-ului să greșească categoria la o întrebare că și eu mă grăbesc uneori și tot nimeresc categoria potrivită și nu înțeleg de ce ei își cer scuze pentru că au greșit-o, dar nu o remediază. Nu se poate?
Apropo, încă o întrebare ar fi de ce odată când voiam să postez o întrebare despre filme, nu am găsit categoria potrivita? Pur și simplu nu am găsit-o.

7 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Din seria celor care îşi cer scuze direct în întrebare, unii "greşesc" intentioanat, alţii din neştiinţă.

Iar lista de categorii mai are bug-uri şi uneori nu afişează toate categoriile, printre cele care lipsesc putând fi şi cea de care ai nevoie. Cu un refresh, două se rezolvă.

| darrio2007 a răspuns:

O fac cu buna stiinta. Posteaza la o categorie mai accesata intrebari care nu tin de acea categorie.Pentru a fi citite mai repede.Iar categoria exista.Nu ai stiut sa o cauti.Scrie clar Filme si seriale.Categoriile sunt scrise in ordine alfabetica, daca nu stiai.

| OnuOnulică a răspuns:

Sincer să fiu unii sunt și mai neinteligenți să nu zic proștii.

| Fatamuntilor a răspuns:

Acei utlilizatori NU gresesc ci pun intentionat la categoria cu trafic mai mare in speranta ca i se va raspunde mai rapid.
Utilizatotul nu poate remedia, doar daca da un moderator sau admnin peste acea intrebare.
Intrebarea ta despre filme o poti pun la filme&seriale.

| LTAA a răspuns:

Unii utilizatori pun intentionat intrebari la categorii cu accesari mai multe.
Iar unora pur si simplu nu le apare categoria pe care doresc sa o selecteze din lista.
Eu din greseala am pus o intrebare la "Religie", in loc de "Muzica".

| vega358 a răspuns:

1. acei utilizatori o fac INTENTIONAT
2. categoria este (filme si seriale)

| florin96ak47 a răspuns:

Cei care "gresesc categoria" o fac intentionat, categoria fiind mai populara si sperand ca vor primi mai multe raspunsuri sau (putine cazuri) sa le dispara categoria ca si tie (si mie). Atunci trebuie doar sa dai refresh la pagina (F5) iar daca tot nu-ti apare inchide site-ul si intra din nou pe el (poti da copy la text ca sa nu-l scrii iarasi.