anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

În ultimele 2 zile abia dacă am mai putut să dau câteva răspunsuri. Intram pe site, iar peste vreo 5 minute îmi apărea ecranul acela în care scrie ceva de genul "traficul depăşeşte capacităţile hardware", aşa că ieşeam, peste ceva timp intram din nou, mai stăteam un pic şi apărea un ecran pe care scria ceva de probleme tehnice. Şi tot aşa... Şi la voi e la fel?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Da,si la mine era la fel,dar eu ma jucam de-a pisica si soarecele cu site-ul,si-mi trecea timpul mai usor.
Scotea el intrebarea,pana s-o deschid se ascundea,il cautam eu.
Scriam eu raspunsul,cand sa-l trimit,se ascundea iar! Stateam si-l pandeam frumusel si cum dadea semne de viata,tsac, publicam raspunsul!
O singura teama am, sa nu-i fi placut prea mult jocul asta...

3 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

greece12, hehe, ce dulce ai fost!
Şi eu mă cam joc cu el. Dar ultimele câteva mâini am zis "pas". Să vedem ce surprize ne pregăteşte de acum încolo, că e cam prea jucăuş în ultimul timp...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da...la toti! Stiu ca e enervant...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Normal că e la fel! Haideți, care ia furcile, care ia topoarele?
Pentru cine nu știe, adresa o găsiți pe pagina asta: http://www.tpu.ro/termeni-si-conditii
Eu o să vin cu Nazgûlii spre sediul TPU! O să facem prăpăd acolo! Și o să le dăm foc incompetenților ălora de admini și o să mă puneți pe mine noul admin! Și, astfel, ScurtCircuit a dominat în imperiul TPU până s-a ars serverul(ăla limitat) de tot...