Ar fi prea complicat....si cum majoritatea fundelor sunt acordate de sistemul TPU, pentru ca userii in general uita sa mai acorde funde, cred ca ar fi o durere de cap in plus si pentru site...
Ar deveni prea complicat. Oricum cei care iti raspund la intrebari cu raspunsuri serioase nu cred ca asteapta o recompensa pentru asta.
Da, am zis ca nu-i intereseaza fundele. E vorba ca merita puse in top, sa nu se piarda printre celelalte. Unele sunt asa de bune, ca ar trebui luate ca exemple bune.
Da...dar vezi tu, sunt putini useri care s-ar obosi sa acorde 3 funde la o intrebare.
Tu esti unul dintre cei care ar face asta, dar majoritatea nu s-ar obosi...
Si pana la urma toata chestia asta o sa cada pe sistemul TPU, care uneori face niste decizii de te doare capul.
Daca ar fi un site cu niste useri mai responsabili ar fi o propunere buna, dar asa nu ar duce decat la imbarligatura ordinara.
Ca sa nu mai spus ca majoritatea intrebarilor nu au nici macar 3 raspunsuri.
Nu as face asta mereu, ba dimpotriva, uneori pun o intrebare serioasa si deja m-apuca lenea sa le mai raspund, sa dezvolt ce aveam de zis. Dar unele sunt destul de bune si nu merita trecute cu vederea.
Ar fi bine, dar asta e! Celolalti utilizatori care acordă răspunsuri bune poti sa le dai voturi folositor nefolositor inteligent etc
Sper că te.am ajutat.O seară bună!