| jst32 a întrebat:

In urma cu aproximativ doua luni am, primit un mesaj, prin care eram anuntat ca am castigat o cartela cu care ma pot conecta la net. De asemeni mi s-a spus ca voi fi contactat de un operator inainte de a-mi fi trimisa. Pana in prezent nu m-a contactat nimeni, si nici nu am primit vreo cartela... A fost doar o forma de reclama?

6 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Nu, nu doar.
Stai liniştit, nu eşti singurul în această situaţie. Probabil e doar o problemă de timp.

| TPU.ro a răspuns:

Noi nu am fost deloc implicati in acest proces de expediere, iar cei de la Indygen au primit deja de multa vreme datele voastre de contact.
Le poti scrie la contact@indygen.ro sau pe Facebook pentru a afla exact care e situatia: https://www.facebook.com/indygenro
Recomandarea noastra este sa iei direct legatura cu ei pentru a economisi timp.

Alexandra - TPU

| darrio2007 a răspuns:

E vorba de Indygen.Trebuia sa o primesti deja.Eu am primit-o demult.Scrie un mesaj la Contact.

| Fatamuntilor a răspuns:

BINGOOO; Sunt in aceeasi situatie! Sper sa o primim anul in acest an.
Scrii la contact, scriu si eu poate si cei aflati in situatia noastra.
POATE... POATE se misca ceva.

| alexs99 a răspuns:

Nu,nu a fost doar o forma de reclama, vei primi cartela, inca nu au ajuns la toti castigorii cartelele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se pare ca sunt multi in situatia asta. Poate ca mai multe sesizari la CONTACT, ar fi benefice, in ideea ca adminele vor contacta pe cei in masura sa rezolve situatia(cei de la indigen)Mult noroc.