Salutare! De obicei tricourile ajung un pic mai greu, daca ai trimis datele tale de expediere pe contact sau prin e-mail, tricoul iti va ajunge cam in 2 saptamani, cel tarziu, cel putin asa mi-a venit si mie tricoul cand l-am castigat. Tricourile nu sunt virtuale, il vei primi prin posta cat mai curand posibil. Bft!
Bună!
TREBUIE să ai RĂBDARE!
Avem DOAR 2 Admine şi, în mod evident, NU fac faţă volumului de muncă existent uneori
NU mai primeşti încă un e-mail şi pentru al 2-lea tricou deoarece ţi se ştiu ( deja ) datele de contact
N-aş putea să-ţi spun sigur dacă primeşti unul sau 2 tricouri : normal ar fi să primeşti două
Eventual, dacă doreşti, trimiţi mesaj la "Contact" şi întrebi acest aspect...
De asemenea, în anumite perioade, tricourile vin mai "greu", cu întârziere
Eu am primit tricoul aferent datei de 10.12. 2013 cam prin 5-10 martie 2014...
Toate cele bune.
Pentru ziua de 26 cand ti sa cerut datele, inseamna ca vei primi tricoul, esti castigator.Raspunsurile sunt analizate manul, fiecare in parte, daca pentru cealalta zi nu ti sa cerut datele, atunci nu esti castigator.Conteaza si calitatea raspunsurilor, nu numai numarul lor.Ai rabdare totusi.Mult succes.
Eu am fost declarat castigator dupa doua saptamani, dupa alta o saptamana mesajul de confirmare, la care trebuia sa raspund cu datele mele, iar dupa doua luni... inca astept.