| MultPreaInteleptulTractorist a întrebat:

Inca de prima data cand m-am inregistrat pe acest site am ramas surprins sa vad ca nu exista categorii precum "Agricultura" sau "Industrie" desi cele 2 activitati sunt motoarele oricarei economii.
Dupa cum probabil stiti cele doua nu pot fi incadrate nici la "Afaceri & Financiar " nici la "Casa & Gradina" si cu atat mai putin la "Informatii Utilitare". Cat despre categoria "Tehnologie" nici n-are rost sa indraznesc sa vorbesc (a fost monopolizata de mult de calculatoare si telefoane de parca noi asta mancam)
Intrebarea mea este urmatoarea :

De ce exista categorii precum "Religie" sau "Stiinta si Filosofie" unde practic nu se dezbate nimic util si in schimb nu exista "Agricultura" si "Industrie"? cele mai importante ramuri ale societatii in care traim, ale economiei si a ce mai vreti voi.

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ar fi o idee buna.Dar la cati adulti suntem pe aici(din cate stiu eu)nu stiu cat succes va avea. Oricum, sunt de acord.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca a trecut macar o luna de cand ti ai facut cont ai fi observat ca site ul este monopolizat de copii cu media de varsta 13 ani. Ce vrei sa intrebe ei legat de agricultura sau industrie?

| MultPreaInteleptulTractorist explică (pentru suntserios):

Asta am observat, dar am observat si ca inca mai exista adulti in afara de mine, care chiar ar putea dezbate lucruri utile.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Aşa cum spunea şi @suntserios, pe site sunt vreo 90 % tineri sub 25 de ani - deci, este evident de ce nu există astfel de categorii happy

Oricum, întrebările legate de agricultură pot fi puse în categoria "Casa & Gradina", iar cele legate de industrie se pot încadra ( forţat ) la "Cariera" sau la ''Afaceri & Financiar"...

Există categoriile ''Religie'' sau ''Stiinta si Filosofie'' deoarece, acolo se pun unele întrebări ( chiar dacă "nu se dezbate nimic util" - aşa cum te exprimi ).

Sunt curios ce întrebări s-ar pune la ''Industrie'' laughing
La "Agricultură" aş zice că se mai pot posta unele întrebări care s-au pus la alte categorii...

Dar, tineretul din ziua de azi este interesat mai mult de rezolvarea temelor pe TPU sau de ce să cumpere iubitului/iubitei de ziua îndrăgostiţilor ori cu ocazia zilei de naştere sad

Nici Guvernul NU este interesat de ''Agricultura'' si ''Industrie'', iar tu vrei ca un site precum TPU să fie mai interesat?
Asta ar fi culmea ironiei happy

Toate cele bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt de acord cu raspunsurile de dinainte (majoritatea publicului interesat) si adaug ca am impresia ca se doreste ca rubricile sa fie compacte.
Daca ar fi destule persoane interesate, le-ar fi mai usor sa raspunda exact la ce cunosc dintr-un domeniu cu mai multe ramuri.
Asa cum nici la sanatate nu exista „boli de inima", „boli de inima" etc.
O fi lene sau lipsa de inspiratie la mijloc.

| MultPreaInteleptulTractorist explică (pentru anonim_4396):

Rubricile nu sunt compacte, se deschid rubrici inutile gen ''Valentine's Day'' sau ''Dragobete'' zilnic.

| anonim_4396 a răspuns (pentru MultPreaInteleptulTractorist):

Si mie mi se pare prosteasca ideea, care sprijina ceva comercial, insa observa ca sunt doar ocazionale. O sa dispara repede acele doua categorii.

| MultPreaInteleptulTractorist explică (pentru anonim_4396):

O sa dispara repede... probabil. Si vor aparea altele la fel de tampite (tot la fel de probabil)

| anonim_4396 a răspuns (pentru MultPreaInteleptulTractorist):

Adevarat, insa cert e ca sunt ocazionale, nu stabile (precum sanatate, conversatii, sport si altele).

| danmicu a răspuns:

Da, intr-adevar, aceste categorii ar trebui sa existe pe orice forum generalist. Eu cautam mai multe idei pentru silozuri. Noroc ca mi-a fost de ajutor Google :)

http://phl.ro/category/silozuri/