Dragă Daria, dacă ai şti câte răspunsuri mi se copiază zilnic...
Şi aici e ca în viaţă: cei care nu ştiu sau nu vor să gândească singuri, se folosesc de munca/mintea celorlalţi. Şi de multe ori autorul pare a fi plagiator, deşi nu este.
Sunt doar nişte copii. Ignoră-i sau atrage-le atenţia într-un mod diplomat, finuţ!
Dacă au cei 7 ani de acasă, îşi vor cere scuze şi nu se va mai repeta, vor învăţa/încerca să folosească propriile cuvinte.
Succes!
Sa-i fie rusine Cum a putut sa faca asa ceva ha ha ha Las-o si pe ea sa fie fericita Ce daca ti-a luat raspunsul Sa-ti mai ia macar sa o vedem odata fericita
A vrut sa o ajute pe acea persoana cu un raspuns, si tu esti geloasa ca s-ar putea sa primeasca funda?
Inseamna ca esti la primul plagiator, daca esti stupefiata. Se practica destul de des, pana acum am avut vreo zece. Nu mai vorbesc ca o fetita, dupa ce ca mi-a copiat mot-a-mot raspunsul, l-a votat si cu nefolositor si stupid si apoi, dupa ce i-am atras atentia, mi-a facut si scandal, inclusiv pe privat. Noi sa fim sanatosi si sa ne bucuram ca unora le plac asa de mult raspunsurile noastre. Numai bine!
Sa stii ca chiar am observat asta si apropo poti reclama raspunsul sau spui la contact http://www.tpu.ro/contact
aly14 întreabă: