| DakotaRoyse a întrebat:

Înţeleg că se tot lucrează la site, dar dacă înainte nu se actualizau la timp informaţiile pe profil, acum cred că se actualizează şi pentru viitor. Peste noapte m-am trezit că am peste 100 de întrebări (şi cred că aveam vreo 50) şi cu peste 4000 de răspunsuri (şi ştiu sigur că aveam cu ceva peste 2300, ceva de genul).
Măcar dacă se înmulţeau aşa şi fundiţele...
Mai este cineva căruia i s-a întâmplat aşa? sad

9 răspunsuri:
| TPU.ro a răspuns:

Salutare! Aceste probleme cu punctajul vor fi rezolvate.

Alexandra - TPU

| mgtow a răspuns:

Azi am vazut ca pe locul 1 in ranking e un anonim si un utilizator are mai multe puncte fata de cele obisnuite, sper sa nu fie vreun virus printre noi ori se fac niste revizii care au destule erori; o sa asteptam rezolvarea problemelor.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy cred ca ceva a a dat peste cap acest site, dimineata eram pe pozitia 38, acum sunt pe pozitia 41, si eu care aveam doar 32 de intrebari, acum am 62..de unde au aparut..nu stiu..totusi am sa verific sa vad daca iese 62 de intrebari. poate pana maine isi revine l a normal site-ul.
O seara bunahappy

| mgtow a răspuns (pentru caramela):

E si o diferenta imensa de punctaj intre utilizatori cine stie o fi vreun hacker pe aici.

| caramela a răspuns (pentru mgtow):

De ceva vreme merge din rau in mai rau...sa speram ca se va remedia.

| DakotaRoyse explică:

Am înţeles happy
Mulţumesc tuturor pentru răspunsuri!

| Xtadelo a răspuns:

Acum cateva ore eram pe pozitia 652 straight face acum am revenit pe 414. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am spus ca site-ul s-a imbatat iar, dar nimeni nu m-a crezut.

| ihjr888e3wls a răspuns:

S-au facut multe modificari saptamana asta. S-a trecut si de pe Dojo Toolkit pe jQuery. Nu va mai speriati. Se va remedia totul. Nu e niciun hacker.