Primeste,neasteptat Valkyriile de Coelho si ceva ce voiam de mult timp, Simbolul pierdut al lui Dan Brown.La urma urmei, ce daruri poate primi, dupa cum am fost caracterizat in gluma, ''un copchil eucalipt de 16 ani care se crede Dumnezău''?
I-auzi, carti, ce frumos! Eu ti-as fi dat o bere...
Nu-i bai, ca am primit si troscau valoros.Am si o sticla de vodka de la o apostolita din viata reala, spre propasirea ei spirituala prin lichid intru trupurile noastre. Poate-poate se imbata poanca, ca asa sunt un geniu.Geniu pedofil! Oricum, am si PC-ul intesat de carti, cred ca am mai multe ca biblioteca din orasul meu-comuna. Dai o bere virtuala? Sau poate o cisterna?
Si eu am primit de ziua mea carti, majoritatea care ma cunosc, stiu ca iubesc cartile. Evident ca dau o bere, mai intrebi? Siii... de ce pedofil?
Tipa n-are inca 18 ani, deci asta ma face pedofil, eu fiind Dumnezau avand anii nelimitati.Trimiti berea aia odata?
Ah, la naiba, ma gandeam ca are vreo 12 ani, ceva de genu'. Pan' ajunge berea pana-n zona cutremurelor pe-acolo mai e...
O trimiti pe tren, cu FedExu'
Hm, trebuie' să nu mai promit prea multe beri la prea mulți... că eu ies în pierdere! Măcar Wooden îmi cântă, tu ce știi să faci?
La multi ani,multa sanatate, fericire, si ridica-ti ochii catre cer!
http://www.youtube.com/watch?v=ULXZchPt4gw
Desi i-am oferit cadoul meu opt postari mai jos,pentru ca @AsAsInS si-a adus mai repede aminte,cu drag ii mai urez inca o data sa ne traiasca,sa-si pastreze acelasi umor... divin,spiritul treaz si linistea caracteristica.
Frumoasa zi de sarbatoare, zece a zecea, pentru un user de nota zece! My God!
La multi ani!
Azi ii ziua lui Dumnezău?
Sa mor de stiam, zau,
Acuma nu stiu cati ani faci,
Dar stiu ca o sa te distrezi in draci,
Ca 1000 de burlaci,
Si sa prinzi cateva perechi de craci,(parca faci 23 de ani, nu ma cita, poate gresesc)
Dumnezău cu coama sura,
Ce tu ti universul pe su...a,
Sa ma scuzi ca n-am cadou,
Doar un flegma scoasa de-al meu stilou,
Nu trimite ploaie mare,
Nu vreau sa vad lumea prin a arcai hublou
Nu fi rau ci fi milos,
Accepta versurile mele fara rost.
Ca tot ii ziua ta mai barosane,
Poti sa-mi umplii si mie niste tomberoane,
Pline ochi cu bani si jetoane,
Si la viitoarea sotie silicoane,
La dusmani sa dai uragane,
Si sa-si rupa fundul in topogane.
Sau ca sa piara-n vane.
Ambrozie si nectar,
Dusmani trimisi in Tartar,
Shaworma cu sos tartar,
Si un harem interplanetar,
Asta iti doresc sa ai,
Si prieteni ca haiducii lui Saptecai.
Bateria din MP3 sa nu termine,
Femeile langa tine sa nu se poate abtine,
Un chenar culoare de mandarine,
Si un top model sa te aline.
Acum ascult niste Aces High si beau bere, iti trimit si tie o naveta prin Eddie?
Să ne trăiești Dumnezăule, dacă știam că-i azi ziua ta veneam să punem în aplicare planul de aseară, așa, să un mic cadou
Cu placere primesc urarile tale.Care era planul, fumareato, ca tare-s curios?
Nu aveam noi un incendiu în orar?
Doamne, Doamne atotștiutorule, de ce mă întrebi pe mine, muritoarea?
Mai uita si Dumnezău,ca doar e un biet copchil napastuit, vodka, bat-o vina!
Frumos, man, n-ai auzit că-i frumos să împarți frățește?
Pai,mai,voi sunteti fiii mei, nu fratii mei, ca doar sunteti apostoli.Si oricum pana trimit o vodka in Oltenia, vine sfarsitul lumii...
Eee, eu sunt sora-ta. Mai ai alte Dumnezăiţe în afară de mine?
Cu siguranta ca nu,surioara, mai ales acum, cand te-ai intors din pribegie cu forte proaspete!
Tihihi.
Sigur că da, şi cu o mică doză de indiferenţă. Mi-a prins bine pauza asta, dar m-am plictisit.
De ce sa te intorci si cu indeferenta la pachet, sora prea-sfanta? M-ai facut curios...
1. Dintr-un motiv personal, tihihihi. Nu îţi spun aici, nu te supăra
2. Pentru că mi s-a urât să fiu acuzată pe nedrept de nişte lucruri ce nu le-am făcut, de exemplu că mă bag în seamă (pentru ce?) sau vreau să par mai matură, deşi sunt eu însămi. Aşa că puţină indiferenţă vis a vis caracterizările eronate ale altora m-ar ajuta să trec mai uşor peste probleme. Pur şi simplu, aşa m-a trăznit, dar e bine, foarte bine.
Ai dreptate, păcat că eu sunt din Muntenia
Hmm,deci Dumnezau nu e chiar atotstiutor? Ceva pute! Shitty blasphemy, much?
Deci nu ești adevăratul Dumnezău, o să fi ucis cu pietre pentru asta...
Credeam ca ma intampini si tu cu o vorba buna,o palinca ceva,cand colo,tu ma hulesti? Mare pacat,pacatoaso, ai sa arzi in Pucioasa. Pucioasa, judetul Prahova.
E-n Dambovita, nu-n Prahova, mai!
Meh,eu stiam ca e mai aproape de tine,dar tot n-am gresit asa mult. Dambovita,Prahova,Giurgiu, ce conteaza, ca toti sfarsiti in Bukresh!
Da, da, e tot aia.
Prahova are ceva mai culean decat toate judetele romaniei, o televiziune doar a ei, la fel de epica precum cei ce il locuiesc! PrahovaTV 4EVER!
Nu mai fii rau. E trist, dar e si amuzant. Habar nu am prin ce localitati se fac interviurile astea, dar pe aici pe la mine nu cred ca au ajuns. Da' in afara de babele care ziceau ca Biblia a scris-o Eminescu, mai era si un tip care spunea ca nu se spala pe dinti, ca el foloseste HORBIT. Hi hi, sunt fana PH tv.
Si mai era un tip ce vorbea de ''sectele aielea de satenisti''.Bun-bun-bun! Eu zic ca sunt regizate, pentru ca imi pun o intrebarea: Chiar asa de prosti sa fie oamenii batrani? Pentru ca majoritatea sunt batrani, cel mai probabil bine indoctrinati de religie si mania lu' Dumnezau.
Eu nu cred ca sunt regizate, eu cred ca asa-s oameni batrani. Si mai sunt si aia cu cartile, care n-au citit o carte in viata lor. Da' e si normal, pan' la urma, prima data s-au pus pe munca, nu au mai avut timp sa citeasca si carti...nu e regizat, e realitatea. Si nu cred ca e singura televiziune de genu' asa idioata.
Ce te lauzi și Argeșul are televiziune, mereu îi mai vezi filmând câte un maidanez printe blocuri, o hârtie pe jos sau o cerșetoare.
AlphaTV rocks!
Din Arges? Ma, da' multi mai sunteti de pe-acolo
Hu ză fuk mai e from here?
Crisis din ce stiam eu...
De ea știam, suntem și din acelaș oraș, dar de alți nu mai știu...
In Bucuresti poti sa te Pitesti, dar in Pitesti nu poti sa te Bucuresti.
Aia nu era de fapt, cu Ploiesti?
Cunosti vreo formula ce introduce verbul ''Ploiesti'' in limba romana, ca-s tare curios?
Neah. Da eu stiam de aia ca era "In Ploiesti poti sa te Pitesti, da-n Pitesti nu poti sa te Ploiesti." Meh.
Ceas! Mi-a venit o idee! Cu totii stim ACEL oras din Croatia, nu? BUUN.In New York poti sa ai ****, dar in **** nu poti sa ai New York.
Esti o figura! Hm, te referi la orasul cu acelasi nume ca cel al unitatii monetare din Botswana? Tii, cata imaginatie, numai la asta nu ma gandeam.
Pe cat de expansiva e imaginatia lui Dumnezau, pe atat e de bolnava; stiu ca sunt o figura, multam!
Ei, lasa, ca si Dumnezau se mai documenteaza.;;) Apropo, ia uita-te la asta: http://www.youtube.com/watch?v=1b0noWiZbDA
Lol,am nimerit peste reportajul complet,cat de prosti sunt oamenii astia! Ne-a intrebat si profesorul la antreprenoriat care e ultima carte citita, si juma' de clasa, baga: Eliade-Maitreyi.Mnezoo! Bine ca nu ajunsese si la mine, ca altfel iar se uitau jumatate din puletii din clasa mea ciudat la mine daca ziceam Castelul-Kafka.
Si stii ce e idiot la Rromanika? Ca 75% din kinderii copaci de varsta noastra,poate chiar mai mult,citesc doar ce ii obliga profa la scoala.Iar profesoarele baga pe gat doar carti idioate, care pastreaza aceeasi nota plictisitoare a autorului, deci programa e idioata.De ce n-am vedea oare bagat cu forta in programa un Stapanul Inelelor sau un Tolstoi, in loc de ''Mihai Creanga'' si Sadoveanu/Eliade/Eminescu in fiecare an?
Știu, știu. Eu am avut în vară 35 de titluri de citit. Moara cu noroc, Harap-Alb, Ion, Poezii(Eminescu) etc. La mine-n clasă oricum mai nimeni nu citește și se uită ciudat când mă văd citind uneori în clasă. Îi ziceam unei colege că eu am citit și altceva și i-am enumerat niște cărți de care spunea că nu auzise. Mi-a zis doar: "Dacă nu sunt pentru școală și nu trebuie citite, pentru ce le mai citești? "
Mda,acum toti citesc prin obligatie niste titluri de tot rahatul, care nu te imbogatesc nici dpdv literar, nici dpdv al experientiei de viata.Slavici=un gras prost,care scrie doar despre tarani, Eminescu si Nichita Stanescu=gay obositi, Creanga=taran betiv si primitiv.Rebreanu mai era ce mai era,dar prea a dat-o si el in taranisme. Opinie personala,nu sari!
Cred ca pentru ei cartile e grele...
LE: Da, am uitat sa pun un cuvant, ca-mi distragea ceva atentia.
Nu sar. Și eu sunt cam de aceiași părere, însă-mi place N. Stănescu, restul, nu. Din autori români studiați la școală, ăsta-i prin puținii care-mi plac. Și Eliade. Citeam acum un an cărți de Rodica Ojog-Brașoveanu. Mult mi-au plăcut cărțile alea. Mna, eu iubesc cărțile polițiste...Agatha Christie.
Mereu am spus ce nu trebuia când era vorba să fac o urare, aşa că am să fiu scurtă şi la obiect. Să te bucuri de viaţă(niciodată n-am înţeles de ce să trăieşti mulţi ani dacă de ăia nu te bucuri)! Şi sper că ai dat sau ai să dai o petrecere pe cinste, ar fi urât ca tocmai Dumnezău să nu-şi sărbătorească aniversarea cum se cuvine.
"La mulţi ani" cu sănătate
Pentru Dumnezău-l frate,
Eternitate si stăpânire
Foarte multă fericire,
Dar si multa intelepciune.
După atâta pupat in c*ur
Am o rugă ca să spun,
Când iti vine să trăsnesti
Pe habotnici să-i lovesti,
Drept in cap sa îi croiesti.
Mintea să le-o răsucesti
Sa-i indoi si să-i pocesti,
Si pe urma să-i indrepti,
Căci sunt cu totii farisei
Si-i face pe atei derbedei.
Ai grija Dumnezău de atei
Dă-le ateilor boală curată,
Sa moara cu p*ula sculată
In cosciug să stea măreată
Babele să-si facă cruci
Fetele s-o i-a la buci.
Tatăl nostru
Care ești în ceruri
Sfințească-se numele Tău
Vie împărăția Ta
Facă-se voia Ta
Precum în cer așa și pre Pământ
Pâinea noastră cea de toate zilele
Dă-ne-o noua astăzi
Și ne iartă noua greșalele noastre
Precum și noi iertăm greșiților noștri
Și nu ne duce pre noi în ispită
Ci ne izbăvește de cel rău
Ca a Ta este împărăția
Puterea și Slava
În numele Tatălui
Al Fiului
Al Sfântului Duh
La Mulți, mulți ani!
Mai intai vreau sa te felicit pe tine, nu toti prietenii ne ureaza un "La multi ani" atat de calduros,pe un site atat de potrivit...
As vrea sa am un prieten ca tine...
Si urarea pentru @Dumnezau este urmatoarea:
"Sa nu ceara sa ii se indeplineasca visele,ci sa ceara puterea de a le face fata atunci cand se vor indeplini., Sa fie si mai inteligent, si mai amuzant si si mai realist ca acum.
Sa fie sanatos, in primul rand pentru a putea sa le faca si pe celelalte.
Ii urez si eu un calduros ***La multi ani***!, si tot ce isi doreste
si o strofa minunata " In buchetul vietii
Ai strans mai multe flori
Iar anii tineretii
Acum ii inconjori"
Si nu uita ai facut un gest minunat @Dumnezau va aprecia
:::::Bye::::::
Sa traiesti si sanatate la gaini si ograda . Glumesc.
Toate cele bune, succes in viata.
'multi ani Dumnezău!
Toate visele sa ti se indeplineasca...si apoi sa le indeplinesti si pe-a noastre. ^^
-scuze de intarziere-
Doamne, iti fu ziua de nascare (by the way, nu stiam ca ai si tu asa ceva) si eu, ca un apostol bulangiu, nici macar o-njuratura de Satan nu ti-am zis. Iertare si aplic pentru o slujba in cadrul clinicii de Sus, ca de, mai rup ingerasii cate-o aripioara, mai cad din plop cand joaca prinsa cu viespile. Se ia-n considerare? CV-ul il ai, mai adauga 1 an si 2 luni de apostolism.