Îţi dau copy-paste dintr-un răspuns mai vechi de-al meu.
Ai mare dreptate. Însă intelijenţii ăştia chiar nu realizează naibii că persoanele care umblă la o categorie anume nu frecventează şi dragoste şi sex de exemplu? De exemplu, neluL (primul exemplu care îmi vine în minte) se pricepe în It, aşa că nu văd de ce l-ar interesa subiectele de la dragoste şi sex. Aşa că va fi mai greu să îl găsească pe ăla care nevoie de ajutor că i s-a stricat pc-ul la o categorie fără legătură. Că e mai populată? De ce, ce categorie de oameni? Care se pricep sau nu?
Întrebările care n-au nici o legătură cu (,) categoria și nu prezintă o urgență majoră sunt raportate ca irelevante. Însă mi-ar plăcea ca să existe o opțiune care să ne permită să mutăm întrebările dintr-o categorie în alta, fără să fim nevoiți să le raportăm sau să atragem atenția autorului că a greșit categoria (se pierde prea mult timp și aproape fără nici un rezultat).
Bună.
Aceeași părere ca și față de utilizatorii care fac așa ceva, nu respectă cerințele!
Pa, pa.
Intr-adevar, asa e. Am vazut tot felul de intrebari tampite care nu au nicio legatura cu categoria aleasa si nu prea inteleg de ce. Asta ar trebui sa inceteze.
anonim_4396 întreabă: