Asta-i lipsa de ocupatie? Binee, fie!
NeluL - e serios. Si punct.
Bacemi - Nu l-am mai vazut de vreo 2 ani, mai e pe aici?
Suntserios - Tu vorbesti serios? (vezi ca era azi pe la trivia, cu un raspuns deloc serios).
Brigaela - da, nimic de reprosat. O doamna serioasa.
Darrio2007 - ma abtin.
OnuOnulica - sa fim seriosi
IngerInfrant - prevad un viitor stralucit, ingerul anului.
Legiuitoarea - Buna! Pa-pa! Mai serios de atat nu se poate.
@IonutCristi, esti serios?
P.S. Tradu-mi "serios"!
Haha imi place cum iai caracterizat )))))))) dar nu am inteles la Darrio si la OnuOnulica daca poti sa fi mai clara funda! ))
P.S da eu sunt :3
adica serios in raspunsuri niciodata nu glumeste cand scrie ceva.
@Darrio2007 - nu i-am urmarit activitatea, desi e activ, nu ne-am intersectat pe site. Deci nu comentez.
@Onuonulica - din nou...serios? E neserios! Nu intru in detalii!
Stai,ce? o.O nu am înțeles mai nimic din ce a zis de mine... dacă ai ceva personal cu mine îmi poți spune în privat.
P.S crede-mă sunt un om super serios niciodată nu mint, fur sau orice alt ceva sunt și un om credincios.
Am trimis
Tu ești cel din poza de la profilul tău sau este doar vreun idol, ceva?
„crede-mă sunt un om super serios niciodată nu mint, fur sau orice alt ceva sunt și un om credincios."
Serios?
))))
In poza este actorul Orlando Bloom, alias Legolas din Stapanul Inelelor sau The Hobbit.
https://www.google.com/......ps?/search
Și zici că nu ai auzit de Chris Benoit, nu? o.O
Nu fi oaie cu sorici...acum ai schimbat poza!
Nu, n-am auzit de Chris Benoit. Oricum era mai frumoasa poza cu Legolas.
Păi și Chris Benoit e frumos.
àsta ar fi cel mai serois
Eu sunt serios!
Bravo!
Prefer sa nu postez pe Trivia/amuzante pentru ca nu pot sti cum va fi inteles raspunsul meu.Asa ca incerc, atat cat pot, sa raspund intrebarile de pe celelalte categorii.Am fost facut in toate felurile.De unii nemultumiti.Dar am fost si satisfacut ca am putut ajuta pe cativa de pe acest site.
El e cel mai serios, dar nu sunt sigura ca are cont pe TPU : http://i.imgur.com/DgDN8io.jpg
Imi place mult intrebarea adusa in discutie de tine-SERIOSI vs NESERIOSI?
Cuvantul ''neserios'' are doua intelesuri:
*o persona care raspunde la ''repezeala'', fara sa se gandesca putin la continutul intrebarii(avantul asta dupa tricou,puncte si funde face crime pe site )
* sau o persoana amuzanta(care posteaza intrebari si/sau raspunsuri care ne aduc zambetul pe buze intr-o zi ploiasa -o persoana care stie sa faca umor de calitate(nu genul ala de intrebari cu ''de ceee''... total neamuzante de la categoria Trivia/Amuzante postate de copii!
Prima categorie(am observat multi useri care raspund ''neserios'',irelevant,cu jigniri si/sau eronat) ma enerveaza!
A doua categorie(cea in care intrebarile chiar nu sunt puse de copii) imi place.
Useri preferati:Greece,Angycut,NoName, Inger frant, Cancelled, Flores de Mayo(nu stiu de ce in ultimul timp nu mai e prezenta pe site)?, Legiuitoarea(cu specificatia ca devine iritanta repetarea:''Buna!"-"Pa pa''!
Mai sunt cativa dar nu imi aduc aminte usernameul...