Petru că este rațională,calmă în orice situație chiar și la un răspuns jignitor față de ea, echilibrată, răspunde corect iar atât răspunsurile cât și întrebările ei sunt gândite cu cap, e concentrată și mereu cu capul pe umeri.Este un exemplu pentru toți utilizatorii TPU.
Pentru ca este o fata inteligenta si a raspuns cel mai bine >>>este si experta TPU
Bună! NOname a venit în comunitatea TPU în aprilie 2010, iar de atunci şi-a dat toată silinţa să ofere răspunsuri utile tuturor. N-a încălcat niciodată regulile site-ului şi s-a comportat foarte frumos cu toată lumea. Dacă te uiţi în profilul ei vei vedea că n-a dat decât voturi de folositor, amuzant şi inteligent. Este şi foartă informată în legătură cu tot ceea ce priveşte TPU. Cred că 90% din răspunsurile ei sunt la categoria totul despre TPU. Nu şi-a schimbat niciodată poza, iar numele din câte am văzut eu l-a schimbat doar odată, dar apoi a revenit la vechiul nume. Majoritatea întrbărilor ei sunt foarte inteligente şi au ajuns prin rândul celor mai populare răspunsuri. Noname a devenit expert TPU după doar 4 luni,lucru care a uimit foarte multe persoane,iar după ce a devenit userul anului, cred că a dat sau primit cereri de prietenie de la toţi cei care au primit răspunsuri de la ea. Şi încă ceva, e foarte activă pe site şi dă ( din câte am văzut eu) minim 10 răspunsuri pe zi şi evită categoriile trivia/amuzant, timp liber şi conversaţi. Aceste 2 sfaturi le poţi urma şi tu. Încearcă şi să scrii corect şi să foloseşti diacritice. Nu se scrie km! Se scrie cum.
Acum... nu cred că mai există cineva care să nu o cunoască. @Unfriendly nu te cred că nu ştii!
PaPa!
Fiindca este calma, rationala si da raspunsuri foarte bune si potrivite.
Cristina(Cumitizici saptamana asta), daca glumim pe seama faptului ca sunt urata, poti mai mult, zau.
Brigaela,ceau! ti-a dedicat cineva o piesa pe TPU? o voi face eu, chiar acum, de ce nu?
http://www.youtube.com/watch?v=_dmNgKRlzqI
merge? hehehe
Io cred ca NOname a devenit asa populara pentru ca are incarcator bun la Laptop dar nu numai...
(asta a fost antologie Totul despre TPU)
Cristina, neah.
Leocerba, nu-mi amintesc sa-mi fi dedicat cineva o piesa pe TPU. Nu ii stiam pe baieti, dar melodia mi-a placut. Nu seman eu deloc cu fantezi aia erotica, dar melodia face toti banii. Multumesc.
Pentru că își dă toată silința să dea răspunsuri tuturor, este rațională, calmă în orice situație și nu în ultimul rând nu scrie "Km"...
Cezar17 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Ionut299273 întreabă: