Nu există stabilit un anumit număr de răspunsuri câştigătoare (funde) la care să devii automat expert. Acordarea titlului de expert se face de către echipa TPU, care ia în considerare mai multe elemente: durata activităţii pe TPU (în teorie cel puţin 2 luni, în practică mult mai multe), numărul răspunsurilor (în teorie cel puţin 500, în practică mai multe), calitatea acestora(să fie răspunsuri bune şi folositoare) şi să ai mai multe categorii în care să fi răspuns ori să fii chiar expert într-un domeniu. Când va socoti că îndeplineşti toate condiţiile şi că meriţi titlul echipa TPU ţi-l va acorda. Te poţi uita şi la COMUNITATEA, o să vezi că mai mult de jumătate din primii 100 de utilizatori nu au titlul, deşi au mii de răspunsuri şi multe sute ori chiar peste 1.000 de funde. Nu-i adevărat că trebuie să ai un număr stabilit funde. Succes şi numai bine!
Bravo Nobody2011, sunt incantat ca ti-a placut raspunsul meu, l-ai retinut si l-ai copiat. Vezi ca am raspuns si la intrebarea cu user-ul anului, pe aceea n-ai copiat-o. Tot inainte!
Asta nu depinde de funde depinde de voturile date de utilizatorii TPU la sfirsitul anului.
Din cate stiu eu ca sa devii expert TPU trebuie sa ai cel putin 500 de raspunsuri date. De asemenea trebuie sa ai o activitate constanta pe site. Raspunsurile tale trebuie sa fie cat mai de calitate si nu sa fie doar asa SA FIE. Nu conteaza cate fundite ai.
asta se mai intreaba unu care tot a luat si tot a luat fundite, e si pe primele locuri...
Deci, nimeni nu iese sau este uns expert 'la a...n'spea fundita", trebuie sa si vrei, trebuie sa cunosti tehnici lingusitoare de manipulare, trebuie sa te orintezi si sa iei exemplu din biblie, e un sistem pervers dar si footut in acelasi timp pentru ca userii fac expertii, educatia de acasa nu are ce cauta aici.
Eu am fost realist, la 11 anisori care-i ai tu(banuiesc) esti usor de influentat, acum nu are rost ce iti zic eu, conteaza cine te va minti de mai multe ori, atunci ideea lui se va ancora destul de bine in capusorul tau, eu te las asa cum esti...bye.