Administratoarea are destule petitii de la utilizatori cu probleme pe site si nu poate sa iti raspunda ca o raza de lumina, ai rabdare si totul se va rezolva.
Nu ai pus nicio intrebare asa ca practic nu stiu ce raspunsuri vrei/astepti. Si apropo.: mai calmeaza'te putin! Nu esti singura care are a intampinat anumite dificultati cu site'ul. Nu poate fi perfect desi TPU se apropie de perfectiune in opinia mea si a altora cu siguranta. Nu cred ca poti sa spui ca nu ti'a fost NICIODATA de ajutor asa ca mai mult respect!
Bravo lor ca iti restrictioneaza contul, asa ar trebui sa faca cu toate disperatele ca tine care ba vor statusuri stupide, ba vor rezolvarea temelor, ba vor sfaturi cum sa cucereasca pe cel mai popular cocalar din liceu.
asa va trebuie, lesinatelor.
hai cu stupidele, de la o stupida ca tine.
Ai rabdare. Administratorul nu poate sa fac tot singur va dura pana cand o sa se termine erorile nu poate si administratorul sa le faca pe toate poate nu are timp. ai si tu un pic de rabdare si totul se rezolva. funda?
Nu esti tu singurul care are probleme.Va trebui sa astepti.Noi suntem multi.Administratorul este unul singur.
anonim_4396 întreabă:
Ionut299273 întreabă: