anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Lamuriti-ma si pe mine cineva, de ceva. Daca se poate chiar administratia:
Pana acum toate intrebarile mele (naspa, conversationale si futile), le postam disciplinat la "Conversatii", ca asa imi atrage mereu atentia pagina de la "Adauga Intrebarea".
Dar de vreo 2 zile, tura-vura vad ca sunt mutate toate la Timp Liber. Si probabil nu numai ale mele, ca vad ca de aceleasi 2 zile nu prea a mai aparut nici o postare noua la Conversatii, parca a luat-o careva la bani marunti. Voua vi s-a intamplat?
Putem sa ne lamurim si noi cum sta treaba? Macar nu mai postam acolo, daca nu e voie!

38 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru EmaS):

Mereu te imbeti cu apa rece.

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Macar eu nu ma imbat cu alcool!

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Ema, iar ti-a trollat careva contul? Ca nu prea mi se pare "crestineasca" batalia asta. Nu te reprezinta.

anonim_4396

Tocmai de aia. Cel putin puteai da vina pe alcool, da' asasa... laughing

| EmaS a răspuns (pentru ardnaxur1961):

Nu esti tocmai persoana potrivita care sa comenteze!

anonim_4396

Credeam cain crestinism, orice muritor are dreptul sa-si spuna parerea. Cel putin, Hristos ii asculta pe toti, nu-i baga nimanui pumnul in gura happy

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Crestineste este sa nu judecati pe nimeni si sa nu jigniti doar pentru ca nu simpatizati cu convingerile lui!

anonim_4396

Daca nu e crestineste sa judeci, atunci sa desfiintam justitia, sa trimitem acasa judecatorii si sa lasam hotii sa-ti bage mina in buzunar si sa-ti sparga casawinking