Am o întrebare. După logica mea, dacă cel care vrea să-ți spargă contul nu-ți știe adresa de mail, atunci lucrurile pentru el se complică și nu-l va sparge ușor sau deloc. Am dreptate?
În concluzie, este bine să nu dăm nimănui adresa de mail cu care ne-am înregistrat pe TPU, corect?
Mersi.
Mi-am schimbat acum parola. E atât de lungă, că o uit în 5 secunde, da' să mi-o mai și spargă cineva...
Chiorule, acum văzui că e un cont nou-nouț: http://www.TPU.ro/utilizator/kjap.
Ești tu sau vreo clonă? Cum dovedești? :))
Bună
Mulţumesc foarte mult.Mă bucur că s-au găsit metode de a scăpa oarecum de aceşti hackeri.
Crăciun fericit!
Probabil și metoda spusă de tine e bună, doar că sunt mai mulți useri care sparg conturi de pe TPU, și nu au mail-ul ăluia și nici parola. Și intră în cont fără să știe parola. În cazul ăsta, chiar nu mai contează cât de simplă sau complexă este. Și nu, nu trebuie să fii vreun mare hacker, că nu-i așa greu.
Oricum, și sugestia ta e bună, în cazul în care folosește programul zis de tine...
Esti total pe langa. Nici macar nu are nevoie de mail sau de parola voastra. Cine stie programare web intelege ce vreau sa zic. Probabilitatea ca sa nimereasca atat mailul cat si parola este aproape 0. Daca nu stii despre ce vorbesti nu ii mai pune sa-si schimbe parolele. Poti sa ai parola cu 20.000 de cifre si litere, e la fel de usor sa-ti ia contul ca unuia care are cea mai simpla parola posibila.
Metode sunt, pricepere sa fie.
Eu nu am nevoie sa iti demonstrez tie nimic. Nu am zis ca eu am facut ce am facut, numai ca metoda propusa de tine este rudimentara. A fost spart contul Emei care oricum nu da mailul nimanui. Nu dau nici o flecma pe tine intrucat se vede ca ai un iq subunitar.
PS: tu esti total pe langa mama, eu sunt total in mama ta