La mine se schimbau greu paginile si asteptam mult pana se publica raspunsul dat de mine sau dupa ce dadeam click pe o notificare aparuta recent.Ma saturam de asteptat.Dar vad ca s-a reglat.
Acum e bine functioneaza normal.
Ma enerveaza ca sunt corectat, eu tastand corect si am primit cand sa postez un raspuns : '' Riscati sa aveti contul suspendat pentru nerespectarea gramaticii''. Daca tastez ''stai'', imi ia automat ''sa-i'' si tot asa, hazna ajunge si TPU-ul!
Cica sunt probleme la site.
Inactivitate... lumea e in vacanta, nu se priepe sau pur si simplu s-a saturat de site.
M-am gandit si eu la astea astea nu s-au intamplat azi ci in zilele trecute.
Nu-i adevarat, site-ul functioneaza chiar foarte bine!
Bine, nu-i guvernat de Alexandra, Maria, Elena, Cristina etc.
Un user spunea ca e doar un mosneag la butoane(ala cu care a intrat el in conflict), restul numelor de fete sunt puse asa ca sa provoace erectii.
Te simti mai OK cand stii ca ti-a sters intrebarea o femeie, pentru ca de mici luam tatze la mozolit.
Cum sa va explic, ca oricum nu intelegeti.Cand iti aduce un chelner mancarea cu ditamai firul cret in farfurie, il strangi de gat, chemi toate organele competente si nu te lasi pana nu inchizi localul.
Daca e o fata, yea, eh, ii zambesti, o ierti ca poate cine stie, in imaginatia ta de bou ai impresia ca s-o inghesui asa rapid intr-o scara de bloc pentru ca, deh, i-ai facut o favoare.
Who give a fyck about your problem?
Inteleg ce vrei sa spui ai dreptate.
Acum e totul bine site-ul functioneaza normal din nou, nu mai e nici o problema.