| raspunz a întrebat:

Mă deranjează faptul că anumite părți din noua interfață nu sunt scrise cu diacritice! De exemplu rubrica "Raspunde". Dacă site-ul ăsta încurajează utilizatorii să folosească diacriticele și să scrie corect românește, de ce nu respectă propriile reguli? Voi ce părere aveți?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Da, într-un fel ai dreptate.
Iar pe lângă argumentul tău, aș mai adăuga unul: "dacă se folosesc diacritice, ar fi logic/bine să se folosească peste tot". Pentru că la "Conținutul ilegal" apar, iar în rest nu.
Denotă lipsă de seriozitate și profesionalism.

10 răspunsuri:
| ChioruL14 a răspuns:

Astia-s niste amatori care au facut TPU, au venit doar cu o idee buna la vremea ei...in rest site-ul e optimizat in urma ideilor utilizatorilor. sa nu mai zic ca am vazut bannere imense facute de agramati.

| raspunz explică (pentru ChioruL14):

Vrei sa dai mai multe detalii despre intrebare?

| ChioruL14 a răspuns (pentru raspunz):

Uite, vezi? exact ce spuneam. ce ai scris tu si ce ti-a postat site-ul. pac, alt bug rezolvat de useri...

| raspunz explică (pentru ChioruL14):

Am descoperit care e faza, nu e suficient să scriu în rubrica aia cu răspunde, trebuie să am răspunsul sus, ca și cum aș răspunde la întrebarea mea, altfel scrie "Vrei să dai mai multe detalii despre întrebare?". mega BUG

| CoquineNoire a răspuns:

Deci ca sa nu mai apara aia cu "vrei sa dai detalii blabla", trebuie ca atunci cand raspunzi cuiva, textul respectiv sa fie si sus, in chenarul portocaliu?
adica sa-i dam copy-paste? straight face

| raspunz explică (pentru CoquineNoire):

La mine a mers așa happy

| 2810 a răspuns:

Ăăăăă. Dar... unde mai e scris cu diacritice înafară de răspunsurile oamenilor ' cultivaţi '

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Site-ul asta incurajeaza cititorii sa dea funde, inteligent la amici si stupid la restul, atat. Deci asta si facem.

| raspunz explică (pentru anonim_4396):

Inteligent dai răspunsurilor inteligente, nu numai la amici. Stupid dai răspunsurilor prostești, chiar și amicilor.

| Luori a răspuns:

N-am observat, caci nu-mi pierd timpul uitandu-ma dupa crapaturi; acum c-ai atras atentia, sunt de acord cu tine. Ori rezolva, ori renunta in a mai vorbi despre asta.