Da, într-un fel ai dreptate.
Iar pe lângă argumentul tău, aș mai adăuga unul: "dacă se folosesc diacritice, ar fi logic/bine să se folosească peste tot". Pentru că la "Conținutul ilegal" apar, iar în rest nu.
Denotă lipsă de seriozitate și profesionalism.
Astia-s niste amatori care au facut TPU, au venit doar cu o idee buna la vremea ei...in rest site-ul e optimizat in urma ideilor utilizatorilor. sa nu mai zic ca am vazut bannere imense facute de agramati.
Deci ca sa nu mai apara aia cu "vrei sa dai detalii blabla", trebuie ca atunci cand raspunzi cuiva, textul respectiv sa fie si sus, in chenarul portocaliu?
adica sa-i dam copy-paste?
Ăăăăă. Dar... unde mai e scris cu diacritice înafară de răspunsurile oamenilor ' cultivaţi '
Site-ul asta incurajeaza cititorii sa dea funde, inteligent la amici si stupid la restul, atat. Deci asta si facem.
Inteligent dai răspunsurilor inteligente, nu numai la amici. Stupid dai răspunsurilor prostești, chiar și amicilor.
N-am observat, caci nu-mi pierd timpul uitandu-ma dupa crapaturi; acum c-ai atras atentia, sunt de acord cu tine. Ori rezolva, ori renunta in a mai vorbi despre asta.