Nu.
Si eu raspund doar la doua categorii, mi se pare normal si logic in primul rand sa raspund la ce ma pricep eu. Ca doar nu ma apuc sa aberez sau sa zic ca unii " nu stiu " la intrebari.
Si expert este doar un termen, ei au un altfel de limbaj.
Adica i'ai citit vrodata raspunsurile doamnei Luciana? http://www.tpu.ro/utilizator/jtlb
Ea mi se pare un adevarat expert, pur si simplu citesc raspunsul si ma umplu de optimism si voie buna. Se transmite caldura aia :).
Si uite'te bine ca nu e expert pentru ca are nu stiu cate funde sau raspunsuri, e expert pentru inteligenta sa.
Vezi tu? Categoria asta nici n-ar trebui sa existe daca fiecare user si-ar da osteneala sa dea un amarat de click la "intrebari frecvente", unde ar afla regulile de functionare a site-ului.
Deci, expertii, fiind persoane care stiu sa citeasca, deja cunosc acest regulament si le e foarte usor sa raspunda.
In rest, fiecare e "expert" in altceva pe-aici si raspunde acolo unde stie mai bine.
Exemplul meu: n-o sa ma gasesti la Tehnologie sau la Linksharing, ca-mi prind urechile.
QED! (Google it!)
Nu. Expertul este o persoana cu cunostinte solide si experienta intr-un anumit domeniu. Un expert adevarat, in general vorbind, se limiteaza la ce stie el sa faca mai bine.
Nimeni nu e expert in toate de acolo vine si numele TPU mai multi experti pot sa-ti dea raspunsurile pe care le cauti
Da,ehh ce sa faca saracii? Trebuie sa se laude si ei ca stiu ce-s alea fundite pe TPU.
мιcυтѕaaaa ai mare dreptate votez pentru tine nota 10 pentru intrebare.chiar asa nu prea cred ca esti expert daca ras, doar la trivia toti pentru unu hmmmm chiar enervant!
SEAL întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Ionut299273 întreabă: