| Biianca1902 a întrebat:

Ma jutati va roog? dau funda
Deci acest cont l-am fact azi si am scris mai mult de 5 raspunsuri cred sau 5 apoi cand am mai vrut sa raspund nu am mai putu ca trebuia sa imi confirmez mail-ul si scria clik aici si am dat si mi-a scris ca mai-lul a fost confirmat, apoi am vrut sa vad daca merge si nu imi da voie va rooooog ajutati-maaa dau funda la un raspuns bun :*

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
De ce nu mai pot posta intrebari si raspunsuri?
Daca ai postat 10 intrebari si raspunsuri, dar nu mai poti continua, e din cauza ca nu ti-ai confirmat adresa de e-mail. Poti solicita retrimiterea mesajului pentru confirmarea adresei de e-mail de la Editare date profil.
Extras din Intrebari frecvente
O zi frumoasa sa aihappy

4 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Aşteaptă până mâine, trebuie să se actualizeze datele.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Ar fi trebuit să primeşti un e-mail de confirmare a contului ( trimis "instant" de serverul TPU )!

Teoretic, trebuie să îţi accesezi contul de e-mail cu care te-ai înscris pe TPU şi acolo ai un link de confirmare ( dai click pe el, NU trebuie să trimiţi nici un mesaj )!

Verifică şi în folderul de "Spam"...

"15. De ce nu mai pot posta intrebari si raspunsuri?
Daca ai postat 10 intrebari si raspunsuri, dar nu mai poti continua, e din cauza ca nu ti-ai confirmat adresa de e-mail. Poti solicita retrimiterea mesajului pentru confirmarea adresei de e-mail de la Editare date profil." - SURSA :
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente#15

Dacă, totuşi, nu reuşeşti să găseşti/primeşti acel e-mail, atunci trimiţi un mesaj din secţiunea "Contact" - colţul dreapta sus, ori de la linkul :
http://www.tpu.ro/contact

Toate cele bune.

| Biianca1902 explică (pentru bursuc001):

Imi pare rau ca nu am asteptat sa iti dau funda al tau e raspunsul castigator multumesc

| bursuc001 a răspuns (pentru Biianca1902):

Cu plăcere!

Nu-i nici o problemă pentru fundă - oricum, am DESTULE : peste 5000 şi NU am ce face cu ele laughing
Dacă mă interesa funda, atunci NU mai răspundeam deoarece fundiţa era dată deja happy

Mă bucur că te-am ajutatwinking

O zi frumoasă.