Si pe mine ma enerveaza, nu inteleg de ce apare asa ceva, banuiesc ca ar putea fi o preventie de a face spam pe site, astfel nu vad rostul
Nici eu nu am idee. Scriu un raspuns, imi da aia cu "formularul a expirat" si dupa dau copy la raspuns, dau refresh la pagina de 2, 3 ori si il posteza. Si pe mine ma scoate din minti. Ar trebui intrebati administratorii TPU, ei pot explica.
Observ ca aveti din start parte de un prim raspuns absolut "mirific". Mai greu cu punctuatia si alte cele, dar tipul are ambitie.
Ce e asa mirific? eu am raspuns pentru ca sunt creator de continut, de web desigen, si asta e pentru a opri spamul pe site
Cum, de 3 zile n-ai primit vreun raspuns edificator din partea "zeitatilor". Nu pot crede asa ceva. Ce lume, dom'le...
Sincer, chiar ma asteptam la vreun raspuns documentat si pertinent, dar...nu-i nimic; am rabdare.
Ce nu ai inteles din raspunsul meu? e ceva care impiedica trimiterea a mai multor raspunsuri intr-un timp scurt, adica e ceva anti spam
Nu vad cum impiedica spamul, in conditiile in care inchizi fereastra aia si repostezi raspunsul. Imediat.