anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mai am o intrebare...cum dau si eu funda si cum accept pe candva ca prieten dk el mia trim cerere?

Răspuns Câştigător
| annkaa a răspuns:

CEau:*
pai vezi ca in dreapta fiecarui raspuns este o panglica, dai click pe ea si te intreaba daca vrei sa acorzi funda si dai ok, ea se va face portocalie...bafta:*si sa accepti pe cineva trebuie sa te duci in stanga unde scrie prieteni acolo sub intrebarile mele dai click si iti va aparea daca ai cereri de prietenie.succes

6 răspunsuri:
| LifeFail a răspuns:

De îndată ce te hotărăşti(de obicei ai cinci zile la dispoziţie pentru a declara un răspuns câştigător), dai click pe "Declară răspuns câştigător", care se află în dreapta fiecărui răspuns, apoi pe "OK".Nu e nimic dificil. Eventual, poţi citi şi Întrebările frecvente(http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente ), unde cu siguranţă vei găsi multe răspunsuri care te vor ajuta.
Ca să accepţi ca prieten, intri la "Prieteni" şi dai click pe "acceptă".
Baftă!

Elianna
| Elianna a răspuns:

Fundita iti apare atunci cand cineva iti raspunde la o intrebare pusa de tine. In dreptul fiecarui raspuns apare o fundita gri,care se face portocalie atunci cand o apesi cu mousul (atunci cand te hotarasti care este raspunsul cel mai folositor pentru tine,dintre cele primite pana atunci).Iar daca cineva iti cere prietenia, apasa in partea dreapta pe butonul rosu "accept", si ...gata!

| Minks a răspuns:

Intri pe profilul lui si undeva trebuie sa ai o optiune numita Unfriend.

| florina200 a răspuns:

In dreapta raspunsurilor este o funda dai click pe ea si astae si daca vrei sa accepti pe cineva ca prieten dai la prieteni acolo unde scrie si vizualizare proful mesaje si dai aprob bine inteles sau resping

| Pisicanazdravana a răspuns:

Iti apare acolo,, adauga ca prieten,, sau,, sterge,,! Tu dai,, adauga ca prieten! Iar cu fundita e in felul urmator! Cand iti va raspunde cineva la o intrebare iti apare o funda stearsa! tu dai click pe ea si e gata!

| maraturunen a răspuns:

Legat de fundita.te uiti la raspunsuri si in dreapta apare o funda gri -dai click pe ea daca consideri acel raspuns cel mai bun. legat de prieteni. unde scrie in stanga locat ca paulaaaaa dedesubt sunt niste rubrici te duci la "prieteni" si vezi acolo cererile-dai aprob sau resping.