| raspunz a întrebat:

Mai am o întrebare pentru voi.
În afară de puștii care dau cereri de prietenie doar ca să aibă foarte mulți prieteni în listă, unii utilizatori doresc să aibă prieteni pe TPU pentru că au găsit întrebări bune sau răspunsuri interesante. Cred că ar trebui încurajate relațiile de prietenie între useri, de exemplu să ai opțiunea de a fi anunțat când un prieten a pus o întrebare. Voi ce părere aveți?

Răspuns Câştigător
| hideaway a răspuns:

Această opțiune există și se lucrează la ea.
Dacă vrei și tu să primești mail când un prieten pune o întrebare poți să intri la "Notificări" ( http://www.TPU.ro/notificări/ ) și să bifezi căsuța " Doresc să primesc notificări doar de la următorii prieteni atunci când adaugă o întrebare ". E simplu.;)

| raspunz explică (pentru hideaway):

La mine nu merge deși am bifată căsuța.

| hideaway a răspuns (pentru raspunz):

O fi un bug.

13 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

Nu as fi impotriva. Unii din cei ce ii am la prieteni,sunt utilizatori de calitate,de fapt,fiecare user despre care cred ca are ceva in cap si il cunosc cat de cat,il am acolo, si ar fi preferabil sa se vada undeva intrebarile lor, si sa nu fiu nevoiti sa le caut de capul meu.

| Ana94 a răspuns:

Există opţiunea asta. Când intrii în cont ai în stânga o listă unde scrie pe o bandă portocalie "logat ca raspunzatorul".Te duci la penultima opţiune din acea listă ("notificări") şi ai acolo opţiuni care spun că doreşti sau nu să primeşti notificări prin mail când un prieten pune o întrebare.Şi a treia opţiune îţi permite să alegi să primeşti notificări doar de la anumiţi prieteni. Dacă vrei să primeşti notificări bifează cerculeţul din dreptul primei opţiuni care zice că doreşti să primeşti notificări de la toţi prietenii, dai "modifică" şi gata.

| raspunz explică (pentru Ana94):

La mine nu merge.

| Woodenpints91 a răspuns:

Dacă un prieten vrea să mă întrebe ceva, o poate face faţă în faţă, la telefon sau pe mess.
Eu nu încurajez pupincurismul.

| raspunz explică (pentru Woodenpints91):

Era vorba exclusiv despre utilizatorii TPU și de secțiunea "prieteni" de pe acest site.
Cum e cu pupincurismul, nu am înțeles, la ce te referi?

| Woodenpints91 a răspuns (pentru raspunz):

MAi stai câteva zile pe site şi vei afla ce-i ăla pupincurism.

| Rockart a răspuns:

Eu primesc mail de fiecare dată când un prieten pune o întrebare pe TPU.

| viavo a răspuns:

Si ar fi calumea ca ori ce intrebare sa fie anuntata de exemplu ca si la stiri la baza ecranului ar fi chiar super

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aceasta optiune a existat, din cite stiu se lucreaza pentru imbunatatiri.Numai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu incurajez relatiile de prietenie pe TPU, imi fac multi prieteni adevarati si le trimit felicitari.E foarte frumos pe TPU. love struck
ps.acea optiune a existat, ce bine ca nu imi mai umplu casuta de mail cu intrebari neinteresante ale amicilor super virtuali. Ceao!

| raspunz explică (pentru anonim_4396):

Ar fi vorba doar de o chestie opțională, nu obligatorie pentru toți utilizatorii. Ar fi foarte enervant să găsești sute de mesaje neinteresante, e adevărat.