Această opțiune există și se lucrează la ea.
Dacă vrei și tu să primești mail când un prieten pune o întrebare poți să intri la "Notificări" ( http://www.TPU.ro/notificări/ ) și să bifezi căsuța " Doresc să primesc notificări doar de la următorii prieteni atunci când adaugă o întrebare ". E simplu.;)
Nu as fi impotriva. Unii din cei ce ii am la prieteni,sunt utilizatori de calitate,de fapt,fiecare user despre care cred ca are ceva in cap si il cunosc cat de cat,il am acolo, si ar fi preferabil sa se vada undeva intrebarile lor, si sa nu fiu nevoiti sa le caut de capul meu.
Există opţiunea asta. Când intrii în cont ai în stânga o listă unde scrie pe o bandă portocalie "logat ca raspunzatorul".Te duci la penultima opţiune din acea listă ("notificări") şi ai acolo opţiuni care spun că doreşti sau nu să primeşti notificări prin mail când un prieten pune o întrebare.Şi a treia opţiune îţi permite să alegi să primeşti notificări doar de la anumiţi prieteni. Dacă vrei să primeşti notificări bifează cerculeţul din dreptul primei opţiuni care zice că doreşti să primeşti notificări de la toţi prietenii, dai "modifică" şi gata.
Dacă un prieten vrea să mă întrebe ceva, o poate face faţă în faţă, la telefon sau pe mess.
Eu nu încurajez pupincurismul.
Era vorba exclusiv despre utilizatorii TPU și de secțiunea "prieteni" de pe acest site.
Cum e cu pupincurismul, nu am înțeles, la ce te referi?
MAi stai câteva zile pe site şi vei afla ce-i ăla pupincurism.
Si ar fi calumea ca ori ce intrebare sa fie anuntata de exemplu ca si la stiri la baza ecranului ar fi chiar super
Eu incurajez relatiile de prietenie pe TPU, imi fac multi prieteni adevarati si le trimit felicitari.E foarte frumos pe TPU.
ps.acea optiune a existat, ce bine ca nu imi mai umplu casuta de mail cu intrebari neinteresante ale amicilor super virtuali. Ceao!
Ar fi vorba doar de o chestie opțională, nu obligatorie pentru toți utilizatorii. Ar fi foarte enervant să găsești sute de mesaje neinteresante, e adevărat.