| Darcos a întrebat:

Mai devreme am raspuns la o intrebare...Si mi-a aparut o lista mica cu intrebari:
-Intrebarea era postata in categoria potrivita?
-Intrebarea cauta o rezolvare la o problema sau era conversationala?
-Era corect scrisa gramatical?
-Ai posta-o pe prima pagina?

De ce mi-au aparut? Acolo scria "Pentru ca te numeri printre cei mai implicati membri ai comunitatii, avem nevoie de ajutorul tau."
Cum le dau ajutorul daca imi dau niste intrebari?

Răspuns Câştigător
| MrAngelus a răspuns:

Ti-a aparut deoarece te numeri printre cei mai implicati membri ai comunitatii.

Ei vor sa determine care sunt intrebarile de pe TPU.ro care merita o revizuire. Tu le dai ajutor daca raspunzi la intrebarile acelea.

| Darcos explică (pentru MrAngelus):

Deci mai mult e ceva care sa lungeasca lucrurile?
Are macar o recompensa?

| MrAngelus a răspuns (pentru Darcos):

Nu. Recompensa este ca pierzi timpul. Eu sar peste acel chestionar dand click pe logo-ul TPU din coltul stang al paginii deoarece nu sunt obligat sa raspund.

| Darcos explică (pentru MrAngelus):

Ai primit o funda! Bafta in continuare!

| MrAngelus a răspuns (pentru Darcos):

Multumesc. La fel si tiewinking

8 răspunsuri:
| hideaway a răspuns:

Ți-a aparut deoarece te numeri printe userii "Seniori", care, în cele mai multe cazuri sunt cei mai implicați, la fel ca tine.
Nu este neapărat obligatoriu sa raspunzi la ea, dar îi ajuți pe admini raspunzand la chestionar pentru ași da seama daca întrebarea avea/are valoare.

Spor la raspunsuri! :]

| Ana94 a răspuns:

Da, aşa apare la unii useri. Mie nu prea-mi place ideea asta dar mă rog. Dacă nu vrei, nu răspunde la întrebări că nu eşti obligat.

| vali1985 a răspuns:

Pai le raspunzi la intrebarile acelea si cu acest lucru ai ajutat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acela este un chestionar care apare la unii utilizatori, probabil la fel ca alertele astea noi.
Păi cum le dai ajutorul? Simplu. Pur şi simplu îi ajuţi la controlarea întrebărilor ca să determine cât de relevante sunt.