Buna,
Hai sa lamurim putin lucrurile ca sa reusim sa ne intelegem. E vorba de un raspuns, da? Mesaj e considerat cel pe care il primesti in privat. Ca sa pot sa caut si sa gasesc problema, daca e una, am nevoie de mai multe informatii. Da-mi in privat, te rog, ce raspuns spui tu ca a fost sters si la ce intrebare a fost postat si voi incerca sa te ajut.
Cristina.
Buna,
Nu primesti nici un mesaj ca ti se sterg postarile, ci doar notificari in bara de sus, la clopotel.
Zi buna,
Cristina.
Bună, Cristina
La notificare ma refeream. Mi-a fost șters un mesaj fără sa primesc această notificare. Întâmplător am redeschis întrebarea și am văzut ca nu mai era mesajul meu, fără a primi nici un fel de notificare despre asta.
Cum este posibil?
Mulțumesc.
A trecut deja mai bine de o săptămână de la acel răspuns pe care l-am dat, răspuns care nu îmi apare nici ca și dat nici ca și șters, deși sunt 100% sigur ca l-am văzut postat. Timpul necesar pentru ca să găsesc întrebarea ar fi mult prea mare, ca să merite efortul. Lasă-o asa.
Oricum mulțumesc pentru implicare.
O seară frumoasă!
Buna,
Hai sa lamurim putin lucrurile ca sa reusim sa ne intelegem. E vorba de un raspuns, da? Mesaj e considerat cel pe care il primesti in privat. Ca sa pot sa caut si sa gasesc problema, daca e una, am nevoie de mai multe informatii. Da-mi in privat, te rog, ce raspuns spui tu ca a fost sters si la ce intrebare a fost postat si voi incerca sa te ajut.
Cristina.
De obicei da, dar de data asta mi-a fost șters fără sa primesc nici o notificare. WTF, TPU?