| Alexandrionelu a întrebat:

Mai nou moderatorii șterg răspunsuri fără a trimite mesaj ca răspunsul meu a fost șters. Eu tocmai am patit-o. Voi?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
| TPU.ro a răspuns:

Buna,

Hai sa lamurim putin lucrurile ca sa reusim sa ne intelegem. E vorba de un raspuns, da? Mesaj e considerat cel pe care il primesti in privat. Ca sa pot sa caut si sa gasesc problema, daca e una, am nevoie de mai multe informatii. Da-mi in privat, te rog, ce raspuns spui tu ca a fost sters si la ce intrebare a fost postat si voi incerca sa te ajut.

Cristina.

14 răspunsuri:
| TPU.ro a răspuns:

Buna,

Nu primesti nici un mesaj ca ti se sterg postarile, ci doar notificari in bara de sus, la clopotel.

Zi buna,
Cristina.

| Alexandrionelu explică (pentru TPU.ro):

Bună, Cristina
La notificare ma refeream. Mi-a fost șters un mesaj fără sa primesc această notificare. Întâmplător am redeschis întrebarea și am văzut ca nu mai era mesajul meu, fără a primi nici un fel de notificare despre asta.
Cum este posibil?
Mulțumesc.

| Alexandrionelu explică (pentru TPU.ro):

A trecut deja mai bine de o săptămână de la acel răspuns pe care l-am dat, răspuns care nu îmi apare nici ca și dat nici ca și șters, deși sunt 100% sigur ca l-am văzut postat. Timpul necesar pentru ca să găsesc întrebarea ar fi mult prea mare, ca să merite efortul. Lasă-o asa.
Oricum mulțumesc pentru implicare.
O seară frumoasă!

| TPU.ro a răspuns (pentru Alexandrionelu):

Buna,

Hai sa lamurim putin lucrurile ca sa reusim sa ne intelegem. E vorba de un raspuns, da? Mesaj e considerat cel pe care il primesti in privat. Ca sa pot sa caut si sa gasesc problema, daca e una, am nevoie de mai multe informatii. Da-mi in privat, te rog, ce raspuns spui tu ca a fost sters si la ce intrebare a fost postat si voi incerca sa te ajut.

Cristina.

Răspuns utilizator avertizat
| Trustmotorcy a răspuns:

Îți apare notificare de obicei dacă mesajul a fost șters.

| Alexandrionelu explică (pentru Trustmotorcy):

De obicei da, dar de data asta mi-a fost șters fără sa primesc nici o notificare. WTF, TPU?