| SpitalulDeGlumeti a întrebat:

Mai oameni buni, mai programatorilor care va ocupati de site, faceti ceva fratilor ca asa ceva este inadmisibil, mi se raspunde la intrebarea de catre urmatorii useri

Președinta1aSweetland a raspuns la intrebarea ta: Se spune ca, copii, sunt facuti... 15:08

DomnişoaraClannad a raspuns la intrebarea ta: Se spune ca, copii, sunt facuti... 14:57

Dau click pe notificari intru la intrebare si cucu, nu apare nici un raspuns, adica nici dupa 15 minute nu se actualizeaza raspunsurile?
De ce ne bagati reclamele acelea daca stiti ca nu ne sunt de ajutor? acelea in care se scrie ca am fost ales sa particip si bla bla bla, doar stiti ca este o mare vrajeala, va rog sa faceti ceva si pentru noi, userii TPU, asta daca mai vreti sa ne aveti, alta neregula, scriu la ce categorie vreau sa fie postata intrebarea si mi-o respinge de 5 ori, imi apare acel chenar ca sa aleg categoria

3 răspunsuri:
| TPU.ro a răspuns:

Exista o intarziere intre notificare si momentul in care raspunsul apare pe site: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente#09
Cat despre reclamele Indygen din Saptamana Multumirii, nu e vorba de nicio vrajeala.

Alexandra - TPU

| SpitalulDeGlumeti explică (pentru TPU.ro):

Alexandra, nu de acele reclame este vorba, apare pe monitor la fiecare un mesaj cum ca trebuie sa raspunzi la niste intrebari sau ca ai fost ales din 10000 de mii de oameni s aparticipi la un concurs, sti despre ce este vorba nu incerca sa ma bagi in ceata ca nu ai sanse. De ce orice problema tehnica pe care o avea sit-ul se putea remedia iar aceasta nu? dar mai este ceva suspect aici, am primit mesaje pe mess de la alti useri TPU cum ca nu la toti intarzie acele notificari, hopaaaaa... imi da de gandit chestia asta.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Poate ti-au raspuns utilizatori suspendati de nu iti apar