Am castigat si eu un tricou!
N-am fost campion, a fost pe merit... facusem niste glume!
Mno, iti spun, n-ai pierdut nimic! Dupa prima spalare s-a dus naibii tot imprimeul (bine, l-am spalat la 90, dar nu mai spune la nimeni). Deci, nu era bun!
Asa m-am suparat, dar atat de tare m-am suparat! Ma facusem neagra de suparare! Neagra ca...stii tu, ca africanii!
Mult mai bine câștigi ca actor, așa că, dă-i bătaie. Aici, ai urcat suficient în clasament, acum, ambiționează-te să urci (și) pe... scenă.
Păstrează-ți umorul și lasă copiilor premiile astea. Că altfel fac urât (copiii, nu eu!).
Ți-o spune o... albă. : ))
Ooo, sunt onorat sa vad ca cineva stie carei pasiuni vreau sa ma dedic. Va multumesc ca mi-ati acordat atentie, domnisoara?/doamna?/domnisor?/domn? Sper ca nu e o problema faptul ca nu stiu cum sa adresez domniei tale.
Ca actor, ehe, mai e mult pana departe.
"Pastreza-ti umorul". Dar vai, considerati ca am umor? Va multumesc din nou. Comentariile de genul ma fac sa ma simt cu adevarat bine. Mare lucru cand un strain reuseste sa te faca sa te simti bine.
P.S. Si eu sunt copilas, vreau si eu tricou, vreau si eu tricou... Cica nici nu se mai da tricou, cata nedreptate, va spun, cate nedreptate.
O noapte frumoasa va doresc si va multumesc pentru acest mic comentariu al dumneavoastra. Chiar va multumesc.
Dacă ești copilaș, vrei tricou. Dar, când vei crește mare, am așa o senzație, că vei schimba și replica:
"Vreau și eu un rol, vreau și eu un rol, vreau, vreau... "
Ai însă grijă cu sufleurul. De multe ori adoarme în post! : ))
" domnisoara?/doamna?/domnisor?/domn?"
Doar OM, domnule! : ))
Am inteles, multumesc.
Salutare!
Din pacate, tricoul TPU, nu se mai da. Mai multe detalii : 1.http://www.tpu.ro/blog/?p=4707
2. Nu are, importanta daca ai raspuns primul sau al 10-lea, important este ca ai ajutat acea persoane, iar raspunsul tau se ia in considerare
3. Cat mai multe intrebari, ca la finalul zilei aferente pana la ora 00:00 sa ai cele mai multe raspunsuri. Raspunsurile tale poate sa nu aibe nici o funda, tot se iau in considerare, dar sa respecte regulamenul site-ului.
4. Citeste pe blog de pe link-ul de mai sus
5. Tot se considera ca un raspuns, fie el inutil sau eronat.
6. Se pun absolut toate raspunsurile.
Bft!
Eu, pletos? Mi-as dori...
Doar dorință?
Why?
Because the pupulation din Roumania is too stupid.
Suntem o tara democrata doar cu numele.
Eu am parul lung... Si daca zice cineva ceva( profesor) il fu*t in gura :3
1. Un sut in partea dorsala.
2. Se iau in considerare raspunsurile de 2 lei oricum. Nimanui nu-i pasa.
3. Trebuie sa pierzi o zi din viata ca sa ajungi pe locul 1.
4. Da, tragere in teapa.
5. Pai chiar alea conteaza.
6. Se pune orice.
Funda?
Ce funda vrei ma?
Salut, lămâie. Pai caută in DEX mai întâi: sarcasm
Mda, tinand cont ca inca te mai joci Half-Life)App sa stii ca sunt lamaieZitronen=Lamaie
Ce ambitios esti, cand vine vorba de premiu, si eu care credeam ca vrei doar sa-ti ajuti semenii dar m-am inselat.
In ziua de azi toata lumea e pe interes, mai ales eu, un copil, un taran, un prost.
anonim_4396 întreabă: