| numedeutilizator a întrebat:

Mi-ar placea daca s-ar introduce o noua categori, si anume una strict pentru +20 ani. ce parere aveti? sunt chestii pe care vrei sa le vorbesti cu niste persoane capabile, si aici imi cer scuze daca jignesc pe cineva! daaar imi dau ochii peste cap cand vad tot felul de copilasi care pun intrebari de genu? "daca m-am masturbat cu periuta de dinti raman insarcinata?" sau " nici nu mi-a venit ciclu, pot sa fac sex?"

probabil multi dintre noi +20 avem probleme pe care ne e greu sa le vorbim cu persoanee cunoscute si atunci apelam la TPU, unde primesti un sfat care te poate ajuta.

voi ce parere aveti? cum am putea sa ne facem categoria noastra? va pup :*

5 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
nu ai avea certitudinea ca vorbesti cu cineva peste 20..prostia mare este ca se da voie sa faca toti minorii cont si uite asa numai minori care altceva nu intreaba decat de sex de parca ar fi sport national si materie de baza la bacalaureatstraight face
sunt destule categorii, iti poti da seama dupa raspunsurile userilor care sunt maturi si care au ceva de spus pe acest site.
O seara bunahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai dreptate partial in ce spui dar TPU este un site liber si nu poate fi ingradita exprimarea fiecaruia.asa cum am mai spus, asta este romanul si asa intelege el LIBERTATEA de exprimare sau altfel spus... cere-i omului ce nu are! Personal nu sunt de acord, si asa sunt prea multe categorii.TPU,cu ceva timp in urma,era altfel; decat sa infintam categorii fara rost,mai bine putina investitie in a imputina prostia multora care intra pe site sdi de multe ori, ne fac de rusine, repet:profitand de prea multa libertate. Daca te pot ajuta cu ceva, iti stau la dispozitie, in masura timpului pe care il am.Mult noroc.

| NYK4u a răspuns:

O idee foarte buna.
Poate o sa vada si adminul si o sa se gandeasca la chestia asta.winking

| JucărieLEGO a răspuns:

Vai, de parca nu sunt destui dementi si dupa 20 de ani...

| sorikbig a răspuns:

Salut, cred ca sunt si persoane sub 20 ani cu care se poate discuta orice. depinde de felul fiecaruia de a fi.(parerea mea)