| RainUmbrella a întrebat:

Mi-ar placea sa fiu expert TPU. Stiu ca mai mult pana ajung dar ce trebuie sa fac? Ce trebuie sa fac ca sa devin expert TPU?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Salut!
Nu conteaza foarte mult nici Rank-ul, nici vechimea ta pe site si nici numarul de raspunsuri castigatoare (fundite), ci calitatea raspunsurilor, cat de mult ai ajutat. Activitatea trebuie sa fie constanta si de calitate. Singure conditii OBLIGATORII (desi au fost si cateva exceptii) sunt: sa ai in total minim 500 de raspunsuri (le poti da intr-o saptamana sau in luni de zile, nu conteaza) si sa ai un raport (numarul raspunsurilor castigatoare impartit la numarul total de raspunsuri) de minim 10%, adica cel putin un raspuns din 10 trebuie sa fie castigator (conteaza calitatea, nu cantitatea). Iar administratorii vor hotara cand e momentul, ei au ultimul cuvant. Citeste si aceste postari (plus comentariile): http://www.tpu.ro/blog/?p=601, http://www.tpu.ro/blog/?p=134&cpage=1#comment-8658!
Succes! Numai bine!

6 răspunsuri:
| Jessica a răspuns:

Buna. Nu e deloc adevarat in legatura cu fundele! Nu conteza! Coteaza sa fii "expert" in fiecare categorie, sa ai cel putin 500 voturi folositoare, conteaza si continutul raspunsurilor! Dar mai bine citeste pe site.
P.S.: Toti cei care au zis numai de funde au gresit!

| Andreea114820 a răspuns:

Din cate stiu eu trebuie sa ai mai mult de 500 de funda ca sa devii expert. daca gresesc corecteaza-ma

| Marina_4164 a răspuns:

Trebuie sa stai mult pe TPU ...sa dai cat mai multe raspunsuri corectewinking...si sa primesti cat mai multe funda si voturi

Uita-te pe profilul lui NoName sa vezi kate funda are asa ar trebui sa arate si profilul tau plin cu funda...si as vei deveni expert

Sper ca te-am ajutat

Ciao:*

| Anonim69 a răspuns:

Trebuie sa ai muuuuulte raspunsuri, mii de raspunsuri.eu stiam ca fundele nu conteaza, dar fie, poate.Succes,viitor expert TPU:X!

| Beautyapple a răspuns:

Trebuie sa primesti multe funde...un nr mare(nu mai stiu exact)...
succes la adunat funde si ca tot vb despre asta...imi dai funda pentru raspuns?

| DenisaLoVeFoRYoU a răspuns:

Trebuie sa primesti cat mai multe funda si funde de la TPU! adica e mult de lucru!

Întrebări similare