| LisaJulie a întrebat:

Mi-au fost șterse câteva răspunsuri de admin care nu conțineau jigniri sau atacuri la alte persoane! Ideea este ca nu au fost raportate ca să fie șterse ci pur și simplu admina le-a șters din senin! Vi s-a întâmplat și vouă? Îmi puteți spune ce s-a întâmplat?

17 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu se stergeau daca nu erau raportate de unii utilizatori. Iar tu nu ai de unde sti asta.

| LisaJulie explică (pentru darrio2007):

Mi-a apărut, răspunsul tău a fost șters de un editor " când le raporteaza alti utilizatori apare,, îmi pare rău dar în urma raportărilor întrebarea sau răspunsul a fost șters "! Admina le-a șters dar fără sa fie raportate

| darrio2007 a răspuns (pentru LisaJulie):

Exclus ce spui tu. Niciodată nu mi-a apărut a doua variantă.

| LisaJulie explică (pentru darrio2007):

Atunci probabil cuiva nu i-au plăcut opiniile mele politice

| darrio2007 a răspuns (pentru LisaJulie):

Probabil.
Aici nu suntem doar oameni maturi ci si copii infantili care sunt departe de maturitatea in inteligenta si gandire.

| Mosotti a răspuns:

Da un mail la contact@tpu.ro si intreaba, iti va raspunde precis de ce, asa se face, nu se intreaba userii care nu stiu raspunsul, ca ei nu au cum sa stie, eu asa am facut si raspundul mi s-a dat.

| LisaJulie explică (pentru Mosotti):

Cam ciudat, nu era jignire și nici instigare la ura

| LisaJulie explică (pentru Mosotti):

A șters de fapt conversația cu niște useri

| Mosotti a răspuns (pentru LisaJulie):

Pai tocmai de aia e bine sa afli ce s-a intamplat dand mail acolo.

| Fatamuntilor a răspuns:

Daca raspunsurile tale apar aici https://www.tpu.ro/continut-sters-admin/,insemna ca au fost sterse odata cu intrebarea care incalca regulamentul, deci esti victima colateala
sunt intrebari aparant,, cuminti' dar oodata raportate sau seseizate la admini sunt sterse si slabe sanse sa fie repuse pe site

| LisaJulie explică (pentru Fatamuntilor):

Nu! Au fost șterse doar raspunsurile

| ioana748 a răspuns:

Da,mi s-a intamplat si nu cred ca era cazul sa fie sters.

| LisaJulie explică (pentru ioana748):

Nu mai avem voie sa vorbim împotriva unui candidat? Ce e asta? Nu trebuie sa îmi placa mie de Ciolacu sau Ciuca

| ioana748 a răspuns (pentru LisaJulie):

Nu inteleg criteriile lor, dar nu sunt pertinente.

| simplaexistenta a răspuns:

Si mie la fel, 4 răspunsuri.

| LisaJulie explică (pentru simplaexistenta):

Vorbeam negativ despre PSD! Posibil de aia

| simplaexistenta a răspuns (pentru LisaJulie):

Poate. Eu urasem "La fel" ca raspuns la "La multi ani"