| raluca4 a întrebat:

Mie de ce nu imi apare nici o funda chiar daca am mai multe raspunsuri? Ma puteti ajuta?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In prezent TPU functioneaza greoi, cu intreruperi si alte defectiuni, cum este si aceea postata de tine. Nu te putem ajuta si tu nu poti face nimic. Sa speram ca problema se va remedia cat mai repede. Numai bine!

6 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Acest lucru ni se întâmplă tuturor.
În această perioadă site-ul întâmpină nişte probleme tehnice şi nu suntem lăsaţi să alegem răspunsul câştigător. Ai puţină răbdare şi site-ul ar trebui să-şi revină. Nu te îngrijora! Oricum, nu e nici o grabă. Poţi selecta răspunsurile câştigatoare şi mai târziu.
Numai bine!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Posibil să nu ai niciun răspuns premiat iar dacă ai postat întrebări și ai primit răspunsuri la ele, trebuie să mai aștepți deoarece sunt probleme tehnice și o dată rezolvate vor apărea în dreptul fiecărui răspuns, în nuanță de gri!
Pa, pa.

| MenInShadow a răspuns:

Daca nu vezi funde, inseamna ca nu ai primit, pentru ca raspunsul tau nu este bun. de ex la o intrebare de genul "va rog sa ma ajutati, cum instalezi programul daemon tools" tu raspunzi "nu stiu, dar imi dai funda oricum?", este 100% sigur ca nu iti da, pentru ca nimeni nu cred ca da funde aici pe ochi frumosiwinking
Trebuie sa dai raspunsuri bune, si sa folosesti expresii convenabile pentru fiecare intrebare, de ex, daca cineva are probleme cu iubitu, trebuie sa folsesti expresii ca "seductie" sau "cucerire" etc.
Daca cineva intreaba ceva de calculatoare, bagi cu "tehnologie" "programare" etc.
Trebuie sa stii sa formulezi raspunsuri corecte ca sa primesti funda si/sau vot.

| Roxett a răspuns:

Nu poti sa dai funda din cauza unor probleme tehnice ale site-ului. Multi utilizatori au aceasta problema.

| darienicoleta a răspuns:

Poate raspunsurile tale n-au fost premiate cu funda altceva nu cred ca s-a intamplat

| HypnoticPoison a răspuns:

Fundele iti apar doar daca ti le acorda persoana careia i-ai raspuns la intrebare.Este posibil sa primesti sau sa nu primesti funda. Oricum incearca sa raspunzi la cat mai multe intrebari si sigur vei primi funde...bafta:*