anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

MULŢUMESC celor care m-au propus şi m-au votat „Userul lunii Octombrie"!
Acest „titlu" reprezintă încununarea activităţii mele de până acum.

Aveţi cumva propuneri pentru activitatea mea viitoare?
Dacă DA, atunci vă rog să mi le spuneţi.

Totuşi, am RUGĂMINTEA să NU vă „luaţi" de complexitatea/lungimea răspunsurilor mele ( respectiv de faptul că, în unele situaţii, răspund mai mult de cât se cere )!

Vă aştept părerile.
Mulţumesc.

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Spuneam doar că ar trebui să te intereseze mai puţin părerile celor din jur. Niciodată nu vei putea să mulţumeşti pe toată lumea şi nici nu cred că are rost să încerci. Fă ce faci pentru tine, cu drag şi din plăcere, nu ca să intri în graţiile cuiva. Nu-ţi transforma activitatea din distracţie, din plăcere, în obligaţie. Nu e vreun concurs. Nu ai de ce să încerci să dovedeşti ceva cuiva (mai ales că, să-ţi vând un pont, nimănui nu-i pasă). Relaxează-te şi fă ceea ce te face să te simţi bine (iar, din câte văd, îţi place să ajuţi. cu atât mai bine). Nu te agita şi nu da lucrurilor o importanţă mai mare decât merită.

Relax, take it Easy!
http://youtu.be/9Xvn_Ku55cI

28 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Felicitări, Bursuc.
Şi nu că părerea mea ar conta, dar răspunsurile tale mi se par chiar bune. Ţine-o tot aşa!

| bursuc001 a răspuns (pentru NOname):

Mulţumesc.

Contează şi părerea ta!

Voi încerca să menţin "ştacheta" ridicată.

Toate cele bune.

| bursuc001 a răspuns (pentru NOname):

Ai mare dreptate, sunt conştient de asta.

Ştiu că NU putem să-i "satisfacem" pe toţi şi nici măcar nu încerc asta, iar de "graţiile" cuiva puţin îmi pasă...
Scopul acestei "întrebări" era mai mult de a MULŢUMII celor care m-au propus/votat, deoarece aşa mi se pare corect şi civilizat.

Ideea este să încercăm să ajutăm puţin, acolo unde se poate şi pe cei care vor să fie ajutaţi - şi o fac din plăcere şi/sau pentru relaxare.

Oricum, mulţumesc pentru sfaturi : sunt bune şi corecte!

Toate cele bune.

| NOname a răspuns (pentru bursuc001):

Spuneam doar că ar trebui să te intereseze mai puţin părerile celor din jur. Niciodată nu vei putea să mulţumeşti pe toată lumea şi nici nu cred că are rost să încerci. Fă ce faci pentru tine, cu drag şi din plăcere, nu ca să intri în graţiile cuiva. Nu-ţi transforma activitatea din distracţie, din plăcere, în obligaţie. Nu e vreun concurs. Nu ai de ce să încerci să dovedeşti ceva cuiva (mai ales că, să-ţi vând un pont, nimănui nu-i pasă). Relaxează-te şi fă ceea ce te face să te simţi bine (iar, din câte văd, îţi place să ajuţi. cu atât mai bine). Nu te agita şi nu da lucrurilor o importanţă mai mare decât merită.

Relax, take it Easy!
http://youtu.be/9Xvn_Ku55cI

| EmaS a răspuns:

Felicitari si la cat mai multe raspunsuri de calitate!

| bursuc001 a răspuns (pentru EmaS):

Mulţumesc pentru felicitări şi urări!

Toate cele bune.

neluL
| neluL a răspuns:

Felicitari!
Ma bucur pentru ca ai meritat.
Tine-o tot asa!
Sursa: http://www.tpu.ro/blog/?p=3703&cpage=1#comment-48227
:D

| bursuc001 a răspuns (pentru neluL):

Mulţumesc pentru felicitări şi pentru apreciere!

Toate cele bune.

| Dumnezău a răspuns:

Altul care o arde user al lunii, cu juma' din raspunsuri date din link-uri si fara strop de originalitate? Mno, bine macar ca n-a luat "ingerinfrant" titlul asta de guma, ca daca era asa, nu mai era cale de intoarcere.Vezi ca nu-mi place avatarul.Are o doza mare de non-heterosexualism stupid, cliseic si efeminat.

Răspuns utilizator avertizat
| Dumnezău a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Daca-l ia ea, eu chiar imi bag ceva in el de site si imi au bocceaua, si chipul internetic bocciu, fara sa mai intru vreodata, c-o sa stiu atunci ca sunt singurul om normal din toata Sodoma.Si nici nu ma uit inapoi, ca nevasta lui Lot. laughing

De fapt, chiar ar fi ridicol si degradant pentru site asa ceva.Inca-s interesat cati ani o avea, intr-un avatar de mai demult parea de vreo 30-32.Cred ca inca-i virgina, si la minte, si la trupusor.

| Userses a răspuns (pentru Dumnezău):

Eu pe tine te voi vota faunul anului love struck

Si acela va fi,indubitabil, Ioandelasal, ca altcineva n-are cine lua.Da' nici la domnu' avocat lasat la vatra nu prea vedem multa personalitate, ceva verva, ceva sange care sa se simta circuland prin vene.Site-ul asta trebuie lasat pe mana mea si a altor cativa sa facem putin curatenie, prin criterii si reguli.

Oricine ar iesi, va ramane aceeasi clica monotona, plicticoasa si lipsita de personalitate.Trebuie un user al anului ca mine.Sau ca oricine altcineva cat de cat polivalent de pe site.Roman neaos, cate putin din toate adica. laughing

| OnuOnulică a răspuns:

Bravo!
Meriti happy
Sper ca intr-o zi sa ajung si eu asa big grin

| Liviu a răspuns:

Ce pot spune, nu imi pasa mie de titlu oamenilor,nu uitati scopul acestui site oameni buniwinkinge sa ajutam oameni, nu sa facem multe fundite, nu sa... fim cei mai buni.
Cand ii aud pe unii dupa ce raspund " Funda plsssss " imi vine sa le crap capu happy
Adica totusi, ori o faci din propria initiativawinkingsa ajuti, ori o faci de dragul rangului?
Mie nu imi pasa cine e userul anului atata timp cat ajuta pe cineva din placere si nu din scopul de a face puncte.
Asa ca eu va urez bafta in a raspunde tuturor care au probleme. nu prea sunt eu cunoscut prin " TPU " dar... :^^ nu imi e frica big grin

| bursuc001 a răspuns (pentru Liviu):

Aşa este : scopul nostru e să-i ajutăm pe cei care au nevoie.

Iar în privinţa fundei ai dreptate : e PENIBIL ca să ceri fundă pentru un răspuns dat, iar mulţi răspund aiurea şi mai cer şi fundă...

Mult succes pe viitor.

Toate cele bune.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic ca esti foarte mandru, te felicit, dar nu e nevoie sa ne scoti ochiiwinking

| rutanklan a răspuns:

Un adevarat erou se retrage in culmea gloriei si tace din gura.

| Userses a răspuns:

Atat timp cat esti baiat, n-am nimic impotriva. iPod-ul ala era albastru. Era culmea sa ajunga la o fata.

| Cat a răspuns:

Buna, Bursucule! Am observat ca dai raspunsuri foarte elaborate si cu sfaturi. In cazul in care copiezi anumite informatii de pe unele site-uri, as vrea sa vad si aceasta sursa inclusa in raspunsul tau.

| bursuc001 a răspuns (pentru Cat):

Dacă studiezi mai multe răspunsuri vei observa că pasajele copiate sunt puse în ghilimele sau/şi AU ( după ele ) indicată SURSA de copy & paste.
De multe ori, chiar precizez : "SURSA... "

Oricum, sfatul tău este corect şi conform cu Regulametul TPU.

Toate cele bune.

| Cat a răspuns (pentru bursuc001):

In aceasta situatie, ma bucur ca iti mentionai deja sursele happy

| summergirl25 a răspuns:

Bravo Bursuc, multa bafta inainte!

| Raducu1997andrei a răspuns:

Da tu dai intrebari lungi si bune nu stiu cum de poti scrie atatalaughingoricum bravo!