| MeryBha a întrebat:

Multumesc pentru sfaturi...Dar acum cred ca imi va oferi o a 3-a sansa :*. Inrebarea e cum se da fundita?big grin stiu ca nu e categoria potrivita tongue

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
În dreapta fiecărui răspuns vei observa o fundă gri. Trebuie doar să dai click pe ea din dreptul postării pe care vrei să o desemnezi câştigătoare.
Dacă mai ai ceva neclarităţi în privinţa site-ului, te invit respectuos să citeşti aici:
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
Te pup!

6 răspunsuri:
| alexs99 a răspuns:

Pentru a acorda funda trebuie sa dai click pe funda ce apare in dreptul fiecarui raspuns primit.

| Yaesmin a răspuns:

Dupa fiecare raspuns apare o fundita.Dai click pe ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiecare raspuns pe care il primesti are in dreapta o funda.Dai clik pe cea de la raspunsul care crezi ca te-a ajutat cel mai mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este categoria potrivita.In dreapta fiecarui raspuns pe care il primesti, ai o funda gri, clik pe cea de la raspunsul care consideri ca te-a ajutat cel mai mult.

| ioana21S a răspuns:

Pentru a acorda o funda, intra in pagina intrebarii tale, iar in dreapta fiecarui raspuns vei observa o funda portocalie. Trebuie doar sa dai click pe cea din dreptul postarii pe care vrei sa o desemnezi castigatoare. Toti cei care au raspuns la intrebarea ta au lasat la o parte, chiar si pentru cateva momente, interesele si grijile proprii pentru a-ti oferi un sfat, o solutie, o vorba buna sau macar pentru a-ti lumina chipul cu un zambet. A alege un raspuns castigator inseamna a-ti arata recunostinta fata de cel care consideri ca te-a ajutat cel mai mult. Acesta va fi recompensat din partea TPU.ro cu 100 puncte si, in acelasi timp, va putea sa se bucure de faptul ca a reusit sa te ajute cel mai mult. A alege un raspuns castigator poate fi felul tau de a multumi pentru ajutorul primit.Bafta!