anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

'neata Alexandra!
Am si eu o rugaminte/intrebare la tine: tinand cont ca TPU poate fi foarte amuzant/distractiv uneori prin postari, si ca voi aveti o chestie "modul facebook", care nu stiu la ce e buna, puteti sa faceti si voi un mix? Daca se poate fara sa stricati (iar) serverul...
Adica sa bagati cate un buton de "like" pe postari, si cand ne place si ne preocupa vreo chestie, sa putem da like si sa ne apara postarea in timeline, unde sa ne invitam si noi prietenii, dusmanii, etc, sa ne ajute cu raspunsuri (dar nu pe faizul nostru, ci sa poata sa raspunda aici logati prin faiz).
Nu de alta, dar mereu cand postez cate o intrebare imi apare o chestie cu "invita prietenii de pe yahoo sa raspunda"... de ce numai yahoo? De ce nu google circles, twiteer, badoo, hi5 si faiz? Macar faiz? laughing
Bine, te las sa te machiezi, sa-ti faci unghiile cu gel, sa astepti sa se usuce, sa se termine telenovela aia din ferestruica de stream de pe computerul tau, apoi poate imi raspunzi...

7 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Ultima chestie pe care as vrea sa o vad la site-ul asta este o asemanare cu facebook...

| anonim_4396 explică (pentru Apache):

Cum adica nu? Pai TPU are pagina de faiz, cu 'jde mii de like-uri, desi posteaza numai prostioare acolo... asta ar fi bun la trafic, sa-mi momesc frienzii sa vina aici sa raspunda, desi eu am fost banat de pe pagina lor laughing

| Azm a răspuns (pentru anonim_4396):

Ti-a notat propunerea. Speram sa ramina doar la stadiul de notita uitata intr-un sertar prafuit, da' vad ca deja apare sus butonasul de "imi place". Ce te-o fi apucat sa le dai idei, nu merge destul de impiedicat site-ul asta?

| anonim_4396 explică (pentru Azm):

Ala e teapa, sa dai like la o pagina de faiz care face doar reclama la TPU... bine, baga si niste linkuri-prostioare de adormit copii acolo, la care daca le zici parerea te baneaza scurt, dar asta e alta mancare de ciuperci halucinogene...

| TPU.ro a răspuns:

Ti-am notat propunerea. Multumim!

Alexandra - TPU

| Musique a răspuns:

E o idee drăguță, însă pe mine nu m-ar încânta să vadă toată lumea ce fac eu pe-aici.
Oricum, cred că ți-ai pierdut timpul degeaba, scriind. sad